15 spații de depozitare inedite

Nu știu cum este în cazul vostru, însă eu am problemă majoră când vine vorba de spațiu de depozitare. Niciodată nu-mi ajung dulapurile pentru a-mi depozita obiectele personale, iar când vine vorba de baie, lucrurile sunt și mai tragice. Cu greu găsesc loc pentru produsele de igienă, detergenți. Nici nu se mai pune problema de uscător de păr, placa sau mașina lui de tuns. Cu toate acestea, cu puțină ingeniozitatea sunt câteva modalități prin care aș putea remedia această problemă.

spatii de depoziatare (1)

Picture 1 of 15

Eu am găsit 15 spații de depozitare inedite, 15 soluții ingenioase pentru baie care să-mi salveze spațiul din alte camere.

Din cele 15 spații de depozitare sunt câteva care ocupă loc fruntaș.

În top 5 spații de depozitare inedite au intrat cutiile de vopsea, personalizate cu material textil, lipite de perete pentru a depozita prosoapele; suporturile de prosoape pentru ușă, însă nu se aplică și în cazul unei uși glisante, evident; suportul pentru sticlele de vin transformat în suport pentru prosoape, farfuriile din ceramică și sfeșnicul din sticlă pentru sticluțele de ojă sau alte produse cosmetice și scara. Ordinea nu este neapărat aceasta. De asemenea, nu pot să nu apreciez și celelalte sugestii.

Topul vostru din care soluții se compune. Sunteți mulțumiți de spațiul din baie, aveți suficiente spații de depozitare?

One Response to “15 spații de depozitare inedite”

Read below or add a comment...

  1. ciobotaru viorel says:

    sunt idei bune

Lasă un Comentariu...

*