Amenajare în alb și negru

Combinația clasică de culori face ca orice cameră – de la băi la dormitoare – să fie sofisticată, elegantă și atemporală. De la dungi orizontale la plăci grafice, designerii împărtășesc ideile lor preferate de decorare alb-negru.

alb si negru

Folosirea combinației alb-negru în decorare poate crea un decor uimitor și dramatic. Află cum să beneficiezi cel mai bine de combinația acestor două culori simple pentru a  maximiza ideea de decorare.

Există o regulă în decorare care spune că fiecare cameră poate folosi o atingere de negru. Ți s-ar putea părea ciudat dacă ai avea într-o cameră pasteluri sau tonuri de bijuterie.

Folosind culoarea neagră aceasta adaugă un punct focal de culoare care motivează, ancorează și adaugă un aspect sofisticat unei încăperi.

Negru în accesorii, corpuri de iluminat, decorații, vopsea sau într-o piesă îndrăzneață de mobilier te va ajuta să captezi privirea și să îmbunătățești orice schemă de decorare. Acesta va servi ca o schiță care creează zone sau obiecte specifice. Negrul este însemnat!

Dar pentru a obține o adevărată dramă folosește combinația de negru cu alb. Utilizarea de alb-negru în decorare oferă un aspect proaspăt, curat și fără îndoială sofisticat și elegant în orice cameră.

Alb-negru reprezintă o combinație perfectă de culoare pentru orice stil de decorare. Interioarele contemporane combină de multe ori alb-negru cu metale netede.

Dacă îți este frică să folosești doar alb-negru, adăugă varietate adăugând zone de galben, roz, roșu sau mov pentru un aspect izbitor. Menținerea proeminenței alb-negru, totuși, păstrează efectul elegant.

1

Picture 1 of 10

 Iată câteva modalități de a utiliza alb-negru în casa ta:

 O podea alb-negru este un loc bun pentru a începe decorarea cu alb-negru. Alegerea finală ar trebui să fie marmura neagră frumoasă, încastrată cu mulaje înalte din tablă albă. De asemenea, poți încerca plăci de ceramică albă cu o margine neagră, plăci de vinil așezate în pătrate alternante, alb-negru sau o pardoseală neagră vopsită cu șabloane de margine albe sau alb cu stencilă neagră.

Pereții pictați în alb strălucitor sau într-un alb moale, din fildeș, servesc ca un fundal perfect pentru fotografiile încadrate, tablourile și alte lucrări de artă. Alege lemn de culoare închisă sau rame vopsite în negru. Alege și un covor alb-negru.

O cameră mică este un loc minunat pentru a alege să folosești combinația alb-negru ca principală schemă de culori. O baie mică arată elegant cu un blat din marmură neagră, chiuvetă albă și accesorii și accesorii de un galben  lucios.

Lenjeria de pat albă albă este perfectă pentru dormitor. Pune o curvertură neagră, perne și un scaun confortabil, negru, sau combinație de alb-negru. Pentru schimbări sezoniere, ai la dispoziție o varietate de perne în diferite culori. Roz, galben sau verde moale funcționează excelent pentru vară, în timp ce roșu, verde vânătoare, sau chiar auriu sau argintiu arată grozav pentru iarnă.

Sursă foto: Homesthetics

 

 

Lasă un Comentariu...

*