5 trucuri pe care să le ai în vedere pentru a-ți înfrumuseța locuința

Locuința fiecăruia înseamnă locul în care se simte cel mai bine. A fi acasă reprezintă o atmosferă caldă, un spațiu primitor și mai ales un loc pe care nu l-ai schimba cu nimic altceva. Și pentru că fiecăruia îi place să își înfrumusețeze locuința, apelează la numeroase trucuri fie recomandate de designeri, fie pur și simplu lăsându-se „pradă” imaginației.

casaFie că vorbim despre un tablou așezat pe perete, o zonă cu amintiri sau chiar despre o perdea veselă care să îi ofere bucătăriei un alt aspect destul de plăcut, acestea reprezintă mici trucuri pentru a te simți bine la tine acasă.

Iată mai jos 5 lucruri pe care să le ai în vedere pentru a-ți înfrumuseța locuința:

1. Folosește aceste profile decorative – nu este deloc plăcut să observi pe ici, pe colo cabluri așezate pe lângă perete. Acestea trebuiesc cumva ascunse de ochii privitorilor pentru a nu deranja aspectul casei tale. Cu ajutorul unor astfel de profile decorative, locuința ta va căpăta un aspect foarte plăcut, iar cablurile electrice vor putea fi ascunse foarte ușor, de parcă nici măcar nu ar fi existat.

2. Tapet decorativ – un perete din living sau chiar din dormitor ar putea fi decorat cu tapet decorativ. Poți opta pentru contraste mai puternice, de exemplu dacă în restul locuinței predomină culoare alb ai putea încerca un tapet de o culoare mai puternică. De asemenea, o altă variantă pe care o poți alege ar putea fi și fototapetul. Peisajele descrise aici sunt extraordinar de frumoase, astfel că mai mult ca sigur vei reuși să înfrumusețezi locuința.

3. Încearcă panourile 3 D, pe care le poți regăsi aici. Vei reuși să creezi un perete accent în propria ta locuință, astfel că mai mult ca sigur toți cei ai casei, dar și vizitatorii vor fi captați de acest efect. Iar diversitatea panourilor 3 D demonstrează că ai de unde să alegi astfel încât să se potrivească cu restul decorațiunilor interioare. Mai mult ca sigur, acestea se vor potrivi oricărui design interior, atât ca formă, cât și ca culoare. În ultima perioadă, aceste panouri 3D au devenit o tendință pentru locuințele moderne, fiind foarte des utilizate. Lumină și umbre, cam așa ar putea fi descrise aceste panouri, odată montate pe perete.

4. Perdele și draperii – acestea sunt o altă variantă pentru a decora o locuință și pentru a o face mai frumoasă. Poți opta pentru culori vesele, calde și astfel toată povestea casei îți va aparține. Te vei simți minunat într-un spațiu cald, decorat în culori vesele. Poți cere sfatul unui designer interior și astfel vei reuși să accentuezi și mai mult stilul casei tale.

5. Obiectele de iluminat trebuie să se potrivească cu restul decorațiunilor casei. Poți alege obiecte de iluminat pe care să le realizezi chiar tu sau poți opta pentru obiecte de iluminat simple, din pânză pe care mai apoi să o poți picta, imprimându-ți stilul asupra locuinței tale.

Desigur, toate cele enumerate mai sus sunt doar o mică parte pentru înfrumusețarea locuinței. Cu siguranță, există foarte multe trucuri de care să te poți folosi pentru a te simți minunat la tine acasă.

Lasă un Comentariu...

*