5 trucuri eficiente pentru a scăpa de părul de animale din casă

Animalele de companie sunt prietenii necuvântători cei mai apropiați de oameni, fie că este vorba despre adulți sau despre copii. După o zi obositoare de la serviciu, reîntoarcerea acasă înseamnă un moment de relaxare, iar atunci când acasă te așteaptă un cățel sau o pisicuță, mai mult ca sigur timpul petrecut cu aceștia ar putea fi pentru tine un moment în care reușești să îți încarci „bateriile”.

Compania unui cățel sau pisică înseamnă multă bucurie. Cu toate acestea, iubitorii de animale se confruntă cu probleme determinate de părul acestora care uneori se regăsește peste tot.

Din fericire pentru cei ce iubesc animalele și le au în casă, există și soluții eficiente. Iată mai jos 5 trucuri pentru a scăpa de părul de animale din casă:

  1. Folosește-te de aparatele electrocasnice pentru curățarea părului de animale. Aceasta este o soluție cât se poate de eficientă pentru ca părul de animale să dispară. Ai putea să te folosești de un aspirator, pe care îl poți regăsi aici, cu perii speciale. Un astfel de aspirator te va ajuta să scapi de problemele determinate de părul de animale, astfel că cu ajutorul acestor perii speciale vei reuși să cureți eficient și să lași totul impecabil în urma ta, fie că este vorba despre covor, canapea sau lenjeriile de pe pat. Folosirea unui aspirator vertical ar putea fi o altă soluție pentru a ajunge în locurile cele mai greu accesibile ale casei. Curăță eficient și astfel vei scăpa ușor de părul de animale. O mașină de spălat cu program pentru părul de animale este o altă soluție eficientă, la fel cum și un purificator de aer ar putea fi o soluție pentru strângerea părului din aer.
  2. Încearcă o perie aspra de curățare – dacă ai un animal trebuie să cureți bine totul în casă. Folosește-te de o perie aspră de curățare pentru a lăsa covorul impecabil în urma ta. Poți să umezești peria cu puțină apă călduță și apoi să cureți în profunzime covorul.
  3. Mănușile de cauciuc ar putea fi o soluție bună pentru a scăpa de părul de animale de pe canapea sau de pe parchet. Umezește mănușile cu puțină apă și mai apoi curăță canapeaua bine. Vei vedea cum mănușile se vor umple de păr și astfel în urma ta totul va arăta mult mai bine. O soluție la fel de bună este și folosirea unui burete de vase ușor umezit, cu ajutorul căruia să poți curăța eficient zonele unde există păr de animale.
  4. Mopul umezit reprezintă o variantă eficientă pentru curățarea parchetului, acolo unde aspiratorul nu a reușit să curețe totul în profunzime. Vei reuși să scapi și de părul de animale, dar și de praful așezat pe parchet.
  5. Benzile adezive sau rolele pentru scame sunt soluții cât se poate de bune pentru a scăpa de părul de animale. Ai putea să te folosești de aceste benzi adezive sau de rolele de scame pentru a curăța atât canapeaua, cât și îmbrăcămintea. Lipește bine benzile adezive sau rolele de scame pe zona pe care dorești să o cureți și mai apoi dezlipește-le. Vei vedea cum pe partea adezivă se va observa părul de animale, care te supăra atât de tare.

Lasă un Comentariu...

*