5 tips&tricks pentru spațiile casei în care petreci cel mai mult timp

Nu este de mirare că fiecare dintre noi petrecem foarte mult timp acasă. Cu siguranță, fiecare dintre noi avem un spațiu preferat în casă pe care parcă nu mai dorim să îl părăsim. Fie că îndrăgim anumite elemente de decor, ce se regăsesc în living, fie ne dorim să petrecem aici momente de neuitat și clipe de relaxare binemeritate, fie că iubim să gătim și astfel petrecem mult timp în bucătărie sau lucrăm de acasă și astfel încercăm să ne decorăm biroul într-un stil propriu, toate aceste lucruri sunt foarte importante pentru fiecare. Și pentru că acasă este un spațiu foarte aproape de sufletul fiecăruia, nu ezita să încerci să aduci aici un stil caracteristic, să te folosești de câteva idei practice de amenajare, astfel încât să iasă exact ceea ce ți-ai dorit.

casaIată mai jos 5 tips&tricks pentru spațiile casei în care petreci cel mai mult timp:

1. Ai în vedere alegerea celor mai bune soluții de iluminat. Fiecare cameră trebuie să fie luminată conform necesităților de lucru. Așa că, pentru biroul casei trebuie să alegi o lampă de birou, pe care o poți regăsi aici, fiind foarte practică. Bucătăria are nevoie de o lumină caldă și suficient de puternică, precum vei observa aici, astfel că trebuie să iei în calcul iluminatul cu LED, o lampă bine prinsă de perete și care să transforme spațiul într-unul extrem de plăcut. De asemenea, în living vei avea nevoie de becuri cu LED, nu foarte puternice, dar întotdeauna cu lumină caldă. Este bine să ai în vedere și soluțiile de iluminat pentru baie, ce trebuie să fie puternice și pentru dormitor, o lumină care să te relaxeze.

2. Alege un mobilier de calitate, specific fiecărei încăperi și în același timp cu mai multe funcționalități. Este foarte important mai ales atunci când nu ai un spațiu foarte mare să alegi piese de mobilier cu mai multe funcționalități. Pentru a te simți cât mai bine este nevoie de alegerea unui mobilier de cea mai bună calitate, dar și foarte frumos.

3. Optează pentru elementele de decor preferate – fiecare dintre noi avem anumite idei de decor, așa că este bine să aduci un plus de personalitate fiecărei încăperi. Fie că vei opta pentru un tablou, o ramă sau pentru o pictură pe perete, este bine să iei în calcul alegerea unor elemente de decor preferate. Cu siguranță, vei oferi casei tale un stil foarte plăcut, punându-ți amprenta pe locuința ta.

4. Alege cele mai frumoase perdele și draperii – nu degeaba se spune că acestea personalizează destul de mult casa, așa că este bine să le alegi cu multă grijă. Este bine să le alegi cu multă grijă și să fie potrivite cu restul elementelor de design ale locuinței. Optează pentru o gamă cromatică potrivită, dar și pentru culori calde.

5. Nu uita de elementele feng shui – cei ce cunosc importanța energiilor prin practicile cunoscute de chinezi, ar trebui să le folosească pentru atragerea lucrurilor bune în încăpere. Este bine să vă feriți de obiectele grele din încăpere, dar și de picturi sau tablouri foarte mari deasupra patului din dormitor.

Lasă un Comentariu...

*