5 soluții pentru a decora pereții casei

Te-ai săturat de vopseaua lavabilă de un alb deschis? Ți se pare că este timpul să faci o schimbare în locuința ta? Cu siguranță aceste lucruri sunt firești și este nevoie de puțină imaginație și creativitate pentru a beneficia de cea mai frumoasă locuință.

Trecerea de la monotonie la un spațiu frumos decorat se face destul de ușor. Trebuie să ai răbdare și mai ales să fii o fire creativă și îndrăzneață pentru a aduce un plus de culoare în livingul, dormitorul sau chiar în bucătăria casei tale.

În funcție de specificul camerei, trebuie să știi că nu totul este potrivit. De exemplu, în baie sau bucătărie ar fi bine să folosești plăcile ceramice, pe când în living ai putea să te joci puțin cu culoarea și să alegi un perete decorat cu tapet.

Iată mai jos 5 soluții pentru a decora pereții casei:

1. Acest tapet 3d poate fi soluția pentru a trece de la albul simplu sau bej la un decor cu totul diferit pentru casa ta. De aceea, este bine să îl folosești. Cu ajutorul acestor modele de fototapet ai putea să simți că te afli într-o lume total diferită de cea în care te afli, ai putea să te bucuri de priveliștile Parisului sau ai putea simți că trăiești o poveste frumoasă de dragoste tocmai de la Veneția. Ce poate fi mai frumos?! Cu toate acestea, încearcă să nu exagerezi și alege doar un singur perete accent cu un plus de culoare, altfel ai putea supraîncărca destul de mult spațiul.

2. Faianța – iată unul dintre materialele cele mai des întâlnite, potrivite atât pentru baie, cât și pentru bucătărie. Vei putea găsi o sumedenie de modele, de la plăci ceramice de mici dimensiuni la cele mai mari, dar și foarte multe culori ori chiar picturi. Este un material rezistent, potrivit mai ales pentru locurile expuse umezelii.

3. Piatra naturală – acesta este un material care se poartă anul acesta, fiind în tendințele de amenajare ale caselor moderne. Fie că alegi travertin, marmură sau ardezie – toate acestea sunt soluții pentru un decor aparte. Și pentru a fi puțin inovativ și în acest domeniu, ai putea alege ardezia flexibilă, mult mai ușor de montat, fiind în același timp o piatră naturală ușor de întreținut.

4. Stickere decorative – mai ales în dormitorul copiilor, aceste stickere pot înfrumuseța locuința. Alege desene frumos colorate, desprinse din lumea Disney și mai mult ca sigur vei fi foarte încântat de decizia pe care ai luat-o. Un sticker poate fi potrivit și pentru dormitorul adulților. Dacă ești mai talentat, poți opta pentru pictura pe perete.

5. Vopsea tablă de scris – iată că lăsăm în urmă vechea tablă și pentru dormitorul copiilor ai putea alege o astfel de vopsea pe care să se poată scrie cu cretă și care să se poată șterge ușor. Mai mult ca sigur copiii vor fi foarte încântați, scriind diverse exerciții de la clasă și astfel părinții pot fi mulțumiți de alegerea inspirată pe care au făcut-o. Dormitorul copilului devine astfel o adevărată tablă de scris.

Lasă un Comentariu...

*