5 piese moderne care nu trebuie să-ți lipsească din living

Fie că simți nevoia unei schimbări de design în casa ta sau renovezi livingul de la zero, dacă îți dorești să obții un spațiu modern, nu ai nevoie de foarte multe lucururi. Nu trebuie să depui un efort deosebit, ci doar să integrezi în sufragerie câteva elemente esențiale.

https://www.pexels.com/photo/living-room-with-sofas-near-table-and-tv-with-stairs-6444265/ 

Iată cum poți avea un living modern și cool, din doar câteva achiziții strategice. Obiectele de mai jos vor schimba atmosfera întregii camere instantaneu!

1. Un fotoliu tip puf

Cu siguranță, ai auzit despre faimoasele bean bags, mai exact fotolii cu formă neregulată, din material textil sau din piele ecologică, umplute cu biluțe de poliester sau alt material moale și ușor modelabil.

Acestea au un aspect modern, oferă livingului un aer relaxat, casual și primitor. Poți pune două fotolii tip puf pentru living în apropierea canapelei, cu rolul de extensie pentru momentele petrecute în familie sau cu prietenii. Le poți poziționa și de sine stătător, lângă o măsuță de cafea sau în dreptul televizorului, pentru sesiunile de joc pe consolă.

Sunt ușoare și versatile, așa că le poți muta după bunul plac. În plus, sunt disponibile într-o gamă largă de culori, atât neutre, cât și intense, vesele, perfecte pentru o sufragerie cool.

2. O măsuță de cafea minimalistă, din lemn și sticlă sau elemente metalice

Materialele naturale și piesele de mobilier minimaliste sunt perfecte pentru o sufragerie cu look modern, așa că reîmprospătează designul interior cu o măsuță de acest tip.

Poți pota pentru una cu picioare din lemn și suprafață din sticlă transparentă, cu forme simple și armonioase. Totodată, dacă preferi metalul, poți cumpăra o măsuță de cafea cu elemente aurii sau argintii. Va arăta fabulos lângă o canapea la fel de modernă, într-o nuanță neutră.

3. Un tablou supradimensionat, ca piesă centrală de decor

Un living modern este caracterizat de elemente surprinzătoare, dar totuși simple și dispuse într-un mod care creează senzația de cât mai mult spațiu.

Așadar, în locul unui perete plin cu etajere, tablouri mici cu poze și diverse decorațiuni adunate de-a lungul anilor, optează pentru un tablou statement de mari dimensiuni, imprimat pe pânză. Poate fi vorba despre un peisaj preferat, un model abstract sau funky, în culori îndrăznețe.

4. Un bar modern

Multe sufragerii moderne includ, în prezent, mai mult decât o canapea, o măsuță de cafea și un televizor. Acum, spațiile integrează mai multe zone dedicate diverselor activități și hobby-uri ale locatarilor.

Pentru un aer modern și un loc perfect pentru weekenduri alături de prieteni, poți amenaja un mic bar, cu scaune înalte, cu structură metalică neagră și mată. Montează suporturi pentru mai multe tipuri de pahare și așează pe perete sticlele de alcool și alte ingrediente necesare cocktailurilor, pe rafturi iluminate din spate. Spațiul va arăta fabulos și va fi și funcțional!

5. O plantă de mari dimensiuni într-un ghiveci modern

Plantele de apartament s-au transformat într-un real trend, în ultimii ani. Cu toate acestea, nu vorbim despre orice plante, ci despre cele de mari dimensiuni, precum Yuca, palmierii, Monstera sau Dracaena. Acestea oferă un aspect luxos livingului și pot reprezenta o pată de culoare excelentă.

Alege soiul preferat și pune planta într-un ghiveci modern, gri cu aspect de ciment, pentru un look industrial, negru mat sau auriu, pentru un look premium, sau un ghiveci învelit într-un coș de bambus sau un sac din bumbac reciclat, pentru un aspect minimalist și eco-friendly.

Indiferent ce elemente vei alege dintre cele de mai sus, ele îți vor revoluționa aspectul livingului și îl vor transforma într-un spațiu modern și cool, dar în același timp confortabil și primitor pentru tine și oaspeții tăi.

 

Lasă un Comentariu...

*