5 lucruri de care ai nevoie pentru amenajarea și finisarea casei tale

Ridicarea unei construcții nu este nici pe departe atât de simplă. Vei avea nevoie mai mult ca sigur de mult timp și răbdare pentru ca locuința ta să arate exact cum ai visat. Pe de o parte, trecerea de la construcția la roșu la casa la cheie presupune parcurgerea unor lucrări de finisare, realizate cu multă atenție și mai ales cu răbdare. Ulterior, după ce pereții și pardoseala vor fi finisate se va putea vorbi de amenajarea casei tale.

Iată mai jos 5 lucruri de care ai nevoie pentru amenajarea și finisarea casei tale:

1. O aerotermă sau un tun de căldură, pe care le poți găsi aici, îți vor fi de mare ajutor pentru uscarea plăcii sau șapei de pe pardoseală. De asemenea, dacă ai tencuit pereții casei, mai mult ca sigur vei avea nevoie de aceste produse pentru uscarea acestora, așa încât să poți aplica vopseaua lavabilă, tapetul sau chiar produsele ceramice. Uscarea interiorului casei este obligatorie pentru ca produsele pe care le vei aplica la nivelul pereților sau pardoselii să nu se deterioreze sau să fie afectate de umezeală.

2. Șurubelniță electrică, precum este aceasta, te va ajuta să realizezi mai ușor anumite etape de lucru. De aceea, ar fi bine să iei în calcul folosirea unor produse electrice, care să nu presupună un efort prea mare din partea ta. O șurubelniță electrică poate fi accesată doar printr-o simplă apăsare pe buton.

3. Generator electric – dacă locuința ta nu este branșată la rețeaua de energie electrică ar fi cazul să te gândești să achiziționezi un generator electric cu ajutorul căruia să poți alimenta construcția cu curent electric. Nu poți construi o casă fără a avea curent electric și de aceea, generatorul îți va fi de mare ajutoru în timpul construcției casei sau atunci când te afli în etapele de finisare sau de amenajare ale locuinței. Pe de o parte, cu ajutorul generatorului electric vei putea conecta mai ușor aparatele și sculele folosite pentru realizarea diferitelor lucrări, iar pe de altă parte vei putea să lucrezi până seara târziu.

4. Bordmașina este un alt aparat ce te va ajuta pe tot parcursul construcției locuinței tale, ba chiar mai târziu de atunci, în etapele de finisare și amenajare ale locuinței. Cu ajutorul său vei putea realiza numeroase lucrări ale casei, ba mai mult de atât va contribui major la realizarea lucrărilor de realizare ale instalațiilor sanitare și electrice ale locuinței tale.

5. Dezumidificator aer – imediat după finalizarea lucrărilor de construcție te vei confrunta cu un nivel de umiditate mai ridicat în locuință determinat de lipsa uscării pereților în profunzime. De aceea, pentru ca locuința să nu fie afectată de igrasie sau mucegai ar fi bine să folosești un dezumidificator aer, reușind astfel să rețină umiditatea din încăpere destul de ușor. În acest mod vei proteja destul de mult pereții casei și nu vei da voie bacteriilor, igrasiei sau mucegaiului să pătrundă.

Lasă un Comentariu...

*