5 idei pentru o casă high tech

Dacă te numeri printre acele persoane care iubesc tehnologia, mai mult ca sigur te bucuri de tot ceea ce este nou apărut în această zonă. Îți dorești ca tehnologia să te însoțească peste tot, dar mai ales acasă. De aceea, te va preocupa orice fel de electrocasnic, de la combina frigorifică și până la cuptorul cu microunde, toate acestea ușurându-ți muncă de zi cu zi. De asemenea, îți vei dori ca în living să se regăsească un televizor de ultimă generație, un sistem audio de cea mai bună calitate, un videointerfon pentru camera copilului și un sistem de automatizare a ușilor de garaj.


Iată mai jos 5 idei pentru o casă high tech:
1. Încearcă un sistem de supraveghere video și audio al locuinței tale! Cu ajutorul său vei ține la distanță raufacatorii și vei afla în timp real ce se întâmplă la tine acasă, chiar dacă ești la serviciu sau în vacanță. Pentru acest lucru vei avea nevoie de aceste telefoane mobile, ce pot reda cele mai bune imagini video. Vei putea accesa astfel aproape de oriunde sistemul de supraveghere al casei și astfel vei afla tot ceea ce se întâmplă destul de rapid. Pentru a identifica cele mai bune soluții de acest gen este indicat să ceri sfatul unor specialiști și să montezi totul cu o firmă specializată.
2. Alege cele mai bune electrocasnice mari! Fie că este vorba despre acest frigider sau de această mașină de spălat trebuie să știi că este nevoie să acorzi multă atenție acestora. În primul rând calitatea lor este evidențiată prin funcțiile cu totul aparte, dar și prin consumul redus de energie. Alege întotdeauna electrocasnice din clasa A+ și astfel vei fi sigur că costul facturii lunare la energie va fi destul de mic. De asemenea, la o mașină de spălat este bine să ții cont de tipul programelor de care beneficiază, dar și de numărul de rotații pe minut, evidențiind astfel viteza de stoarcere. Un cuptor încorporabil trebuie să beneficieze de funcția de autocurățare pirolitică, iar o combină frigorifică trebuie să beneficieze de tehnologia NoFrost. Toate acestea vor face diferența și astfel te vei simți minunat.
3. Dotează bucătăria cu electrocasnice mici!
Iată un alt aspect foarte important. O casă în care iubești tehnologia trebuie să fie dotată cu de toate. Ca atare, este indicat să alegi electrocasnicele mici pe care le folosești frecvent, precum cuptorul cu microunde, prăjitorul de pâine, esspresorul de cafea sau robotul de bucătărie. Toate acestea te vor ajuta să îți ușurezi mult munca zilnică și astfel să petreci mai mult timp cu cei apropiați.
4. Nu uita de living! Aceasta este zonă în care te poți bucură de cele mai frumoase clipe de relaxare. Cei mai mulți dintre noi privesc la televizor, citesc o carte sau ascultă muzică. Tot aici este spațiul în care vin cei mai mulți prieteni, o adevărată carte de oaspeți a locuinței voastre. De aceea, alegeți un televizor cu ecran plat, 4G, care să se poată conecta ușor la internet și astfel să ofere imaginile pe care vi le doriți. De asemenea, un sistem audio este și el la fel de important pentru living și este bine să acordați multă atenție la alegerea sa.
5. Biroul-zona de lucru! Dacă obișnuiești să lucrezi de acasă, să petreci mult timp în fața calculatorului, mai mult ca sigur vei avea nevoie de un laptop performant care să îți permită să lucrezi în voie. Și dacă lucrezi multe ore pe zi ar fi indicat să alegi un scaun de masaj în care să te relaxezi ori de câte ori simți o presiune la nivelul spatelui sau umerilor sau pur și simplu

Lasă un Comentariu...

*