5 accesorii și aparate ce trebuie să se regăsească în dressing-ul unui bărbat

Atunci când amenajăm dressingul trebuie să ținem cont de mai multe aspecte astfel încât să iasă exact ceea ce ne dorim. Dacă spațiul ne permite am putea amenaja un dressing separat pentru femei, dar și unul pentru bărbați și acest lucru pentru că uneori se întâmplă ca ambele zone să aibă caracteristici total diferite.

În dressing-ul unei femei trebuie să se regăsească o porțiune pentru ca aceasta să își poată așeza poșetele, obiectele numeroase de lenjerie intimă, dar și cutiile cu pantofi. Nu mai spunem de alte accesorii, precum eșarfele sofisticate sau bijuteriile ce trebuie să fie așezate cu mare atenție în această zonă a casei.

În dressingul unui bărbat trebuie să fie loc de cămăși, sacouri, dar și de numeroasele cravate. Toate acestea sunt de nelipsit, iar modul de compartimentare este și el destul de diferit.

Iată mai jos 5 lucruri ce trebuie să se regăsească în dressing-ul unui bărbat:

  1. Aparat de tuns și bărbierit, pe care îl poți regăsi aici, îi va fi de mare ajutor în fiecare zi. Reușește să tundă barba foarte bine și mai ales cu ajutorul său poți să îi dai o formă frumoasă. De aceea este bine să iei în calcul un astfel de produs ce trebuie așezat obligatoriu în dressing, în zona obiectelor de uz frecvent. La fel de bun este și aparatul pentru tuns corporal, precum este acesta, fiind folosit din ce în ce de mai mulți bărbați. Aceste produse sunt des folosite și de aceea trebuie să le incluzi în lista de priorități, având numeroase funcționalități.
  2. Cravatele – mai ales atunci când obișnuiești să îmbraci o ținută elegantă, mai mult ca sigur vei avea nevoie de o cravată care să se potrivească perfect cu ținuta pe care ai ales să o porți. De aceea, din dressing nu trebuie să lipsească o gamă largă de cravate, de diferite nuanțe și mărimi, reușind astfel să le asortezi perfect ținutelor pe care le porți.
  3. Ceasuri și bijuterii – indiferent de stilul pe care bărbatul îl poartă, ceasurile sunt binevenite și potrivite cu ținuta sa. Ai putea găsi ceasuri care să se potrivească unei ținute sport sau ai putea opta pentru accesorii mult mai elegante, pe care să le asortezi unei ținute impecabile. De asemenea, în dressing ai putea așeza și alte bijuterii pe care obișnuiești să le porți, mai ales la ocazii speciale, precum o anumită pereche de butoni asortați perfect cămășii tale.
  4. Pantofi – iată un alt aspect important de avut în vedere. Fie că este vorba despre pantofi eleganți, fie că este vorba despre pantofi sport, tip adidas, aceștia trebuie să stea frumos așezați, în cutii, în dressing, în zona special creată pentru depozitarea încălțămintei. Vor putea fi găsite foarte ușor, iar dimineața nu îți va lua mult până vei identifica cu ce anume să te îmbraci.
  5. Curele, fulare și eșarfe – orice bărbat poartă curea și de aceea o gamă variată a acestor produse nu este deloc un lucru rău. Cu cât va avea mai multe, cu atât va putea să se asorteze mai bine cu pantofii pe care îi poartă. De asemenea, în timpul sezonului rece, fularele și eșarfele sunt purtate și de bărbați, așa că nu ar strica să fie frumos așezate în dressing, în locul special creat pentru hainele sezonului rece.

Lasă un Comentariu...

*