3 trucuri pentru o casă care să te reprezinte

Trăim într-o lume în care avem tendința de a copia tot mai mult, de a fi mereu în pas cu moda, chiar dacă aceasta nu ne reprezintă neapărat. Tocmai de aceea, primul pas pentru a te simți bine, este să te asiguri că locuința ta este o oază personalizată de liniște.

E bine să te inspiri de la vedete, de pe social media sau de la cunoștințe, însă e foarte important ca locul în care trăiești să arate într-un fel care să te facă să fii mereu relaxat, să fie un mediu în care să te odihnești și să simți că e acasă. Accesoriile și atenția la detalii, în momentul în care decorezi, sunt lucruri extrem de importante și cărora merită să le acorzi atenția cuvenită, astfel încât casa ta să fie un loc armonios și frumos. Iată trei sfaturi pentru a-ți contura o casă potrivită cu personalitatea ta și care să fie admirată de toți cei care îi trec pragul:

  1. Dormitorul tău e locul din care îți iei energia zilnică. Un pat confortabil și primitor e tot ce ai nevoie pentru a uita de grijile de peste zi și a te cufunda într-un somn adânc și odihnitor. Diminețile pot fi mai ușoare și mai plăcut dacă te trezești simțind prospețimea așternutului de pat. Pentru a te bucura de aceste senzații plăcute, asigură-te că alegi lenjerii de pat din materiale de calitate, dar și cu un model care să fie în armonie cu designul camerei tale. Există o multitudine de modele de lenjerii de pat, potrivite oricărui stil, indiferent că vorbim despre o persoană mai conservatoare sau despre cineva care își lasă imaginația să zburde în alegerea obiectelor de decor din locuință. Asigură-te că alegi o lenjerie de pat care să te reprezinte și să te facă să te simți bine. Aici poți vedea modele pentru toate gusturile.
  2. Accesoriile sunt elemente deosebit de importante care pot face diferența între o locuință și un cămin al tău, potrivit personalității și stilului tău. E foarte ușor să îți pui amprenta în toate încăperile casei tale cu stickere pentru perete. Pe lângă faptul că sunt extrem de simplu de aplicat pe suprafața peretului, există o multitudine de modele din care poți să alegi. Fie că vrei să își personalizezi casa cu diverse mesaje, fie că vrei să aduci un strop de culoare cu diverse imagini, stickerele pentru perete vor face cu siguranța diferența indiferent că vorbim despre un dormitor, o bucătărie sau un salon în care îți petreci timpul alături de cei dragi. Un alt plus atunci când vrei să îți decorezi casa cu stickere, este că acestea pot fi îmlocuite extrem de ușor atunci când te plictisești sau pur și simplu vrei să faci o schimbare rapidă și care nu necesită o investiție mare. Musafirii tăi vor fi cu siguranță impresionați de atenția ta pentru detalii, dar și de căldura căminului tău.
  3. Culorile pe care le alegi atunci când îți decorezi casa sunt importante atât pentru armonia pe care o pot aduce, cât și pentru căldura pe care o creează. Atunci când alegi accesorii și decorațiuni cum sunt, de exemplu, cele de mai sus, încearcă să creezi tu singur povestea casei tale. Cel mai important este ca tu să te simți bine în mediul în care locuiești și toate obiectele din jurul tău să te bucure și să fie alegerea ta. Bineînțeles, poți apela oricând la sfaturile unui specialist, însă asigură-te că acesta îți înțelege dorințele, astfel încât casa ta să îți poarte semnătura.

Un mediu plăcut în care să îți petreci timpul te ajută să fii o persoană mai relaxată, ceea ce te influențează pozitiv în toate activitățile zilnice. Tocmai de aceea, e important să acorzi atenție detaliilor care pot face din căminul tău o oază de liniște.

Lasă un Comentariu...

*