3 obiecte sanitare care nu trebuie să lipsească din baie

Amenajarea unei băi este un proces care presupune creativitate și pasiune pentru design interior, dar și atenția la utilitatea și funcția unei băi confortabile și echipate conform nevoilor tale și ale familiei.

 

Obiectele sanitare sunt elementele care se aleg încă din primele momente ale proiectului și trebuie să ții cont de rolul pe care le au acestea în activitățile tale de zi cu zi.

 

Iată câteva dintre elementele cheie, în materie de obiecte sanitare, care nu trebuie să lipsească din baie:

1.  Vasul de WC și lavoarul

Vasul de WC este cel mai important element dintr-o baie, deoarece are o funcție indispensabilă și ocupă o mare parte din spațiul existent într-o baie.

 

Este important să alegi un vas de WC care se potrivește din punct de vedere estetic, dar și al dimensiunilor. Caută pe https://www.utilul.ro/ vasul de WC care poate fi integrat cu ușurință în baia pe care o amenajezi.

 

Lavoarul este, de asemenea, un obiect sanitar necesar în orice tip de baie, chiar și în cele de serviciu. Există mai multe tipuri de lavoare, în funcție de design, formă și material.

 

Poți alege lavoar cu piedestal, lavoar încastrat sau lavoare pe blat. Pentru o baie cu design modern și contemporan, alege un lavoar încastrat pe blat Round Cersanit, rotund și compact.

2.  Dușul

Cabina de duș este o alternativă ideală pentru amenajarea unei băi mici, în care nu poți include o cadă. Dușul este esențial pentru băile principale, indiferent că este vorba de o baie separată pentru dormitorul matrimonial sau cea pentru întreaga locuință.

 

Există o varietate de tipuri de dușuri și fiecare poate fi ales în funcție de forma sau dimensiunile băii. De exemplu, un duș de tip walk-in este ideal dacă ai o baie mică pătrată, deoarece te ajută să creezi senzația vizuală de spațiu. La acesta se recomandă ușile din sticlă securizată.

 

Dușurile pe colț sunt potrivite pentru o baie lungă și îngustă, sau atunci când vrei să instalezi pe aceeași parte atât cabina de duș, cât și vasul WC.

3.  Cada

Cada nu mai este un obiect sanitar esențial pentru orice baie, deoarece în spațiile mici sunt preferate cabinele de duș. Însă cada îți oferă anumite avantaje de care nu te poți bucura altfel. Dacă ai un animal de companie sau copii, o cadă te ajută să-i speli, iar în cazul copiilor, îți oferă și mai multă siguranță în acest proces.

 

Când alegi cada potrivită pentru baia ta trebuie să te gândești la impactul pe care îl va avea asupra spațiului, atât funcțional, cât și estetic.

 

În ceea ce privește materialele, ai mai multe variante: cada din acril, cada din oțel, cada din fontă și cada din polimeri. Cea mai avantajoasă ca preț și ușor de instalat este cada din acril, dar cea mai rezistentă este cea din oțel sau fontă.

 

Ai la dispoziție căzi freestanding, căzi clasice dreptunghiulare, căzi pe colț și căzi cu forme neregulate, care pot fi adaptate spațiului în care sunt folosite cu ușurință. Nu uita să alegi și baterii cu design deosebit și din material rezistent pentru cada pe care o alegi.

 

Fiecare dintre aceste obiecte sanitare are un rol specific și se alege după planul băii și planul de design de asemenea. Creează o baie modernă și funcțională cu ajutorul celor mai bune produse și a unei viziuni originale.

 

 

 

Lasă un Comentariu...

*