Proiectantul de încredere pentru casa voastră – Smart Home Concept

Încă din 2009, Smart Home Concept este un reper la capitolul servicii complete de arhitectură, urbanism, inginerie și consultanță tehnică în construcții, urmărire de șantier și expertize tehnice, design interior și nu doar atât. Întreg portofoliul de servicii al experților de la Smart Home Concept este adresat atât persoanelor fizice, cât și firmelor.

smart-home-conceptCalitatea serviciilor este ireproșabilă, iar lunga experiență în domeniu, dar și experții ce compun echipa Smart Home Concept atestă acest lucru. Vorbim doar de persoane dedicate meseriei pe care o practică: arhitecți, ingineri, verificatori și experți tehnici cu atestat MLPTL și nu doar atât. În acest fel, publicul interesat știe din start că la Smart Home Concept este vorba de calitate și diversitate la capitolul proiecte de casă.

Proiectele de case mici – în oferta de la Smart Home Concept!

Oricine își dorește acum o casă cu o suprafață utilă mulțumitoare, deoarece pot fi optimizate costurile în acest fel. Smart Home Concept dispune de un portofoliu complex de proiecte case mici din care publicul interesat poate alege ceea ce i se potrivește.

Suprafața utilă a acestor proiecte poate fi mai mică de 150 mp sau chiar mai mare. În plus, beneficiile aferente colaborării cu Smart Home Concept nu se opresc aici: orice proiect poate fi modificat la cerere, total gratuit. Mai exact: odată proiectul ales, acesta va fi prezentat clientului în imagini 3D realiste. În acest fel, clientul poate mări suprafața utilă, poate modifica forma și unghiul acoperișului, de asemenea poate adăuga garaj sau subsol. Pe smarthomeconcept.ro sunt puse la dispoziție toate aceste detalii.

Proiectele de case fără etaj – la mare căutate în ultimul timp!

Proiectele de case fără etaj au devenit o încântare în ultimul timp. Tot mai multe persoane aflate în căutarea proiectului de casă perfect iau în vedere și posibilitatea de a opta pentru un proiect de casă fără etaj. Avantajele sunt numeroase în acest sens și țin, în primul rând, de comoditate. Casele cu etaj pot crea dinconfort în rândul persoanelor în vârstă și chiar în rândul copiilor.

Casele fără etaj nu creează un astfel de disconfort, fiind extrem de ușor da parcurs, dacă poate fi spus așa. În plus, în ceea ce privește încălzirea, eficiența este maximă. Având în vedere că toate camerele sunt pe același nivel, pe un plan parter, aerul cald nu se mai pierde la trecerea de la un etaj la celălalt. Întreg catalogul cu proiecte case fără etaj este disponibil în cadrul site-ului oficial al experților – smarthomeconcept.ro.

Proiectele de case moderne – un trend de actualitate!

Chiar dacă există înclinații spre clasic și rustic atunci când vine vorba de case, tot proiectele de case moderne dețin controlul absolut. Modernul nu vine la pachet doar cu avantaje ce țin de de aspect, ci și de întreținere și exploatare. Proiectele de case de pe smarthomeconcept.ro sunt moderne, deci garantat își vor arăta avantajele cu care vin la pachet pe o lungă perioadă de timp.

Smart Home Concept își are sediul pe strada Matei Voievod, nr.35, sector 2, București. Pentru contact, clienții pot folosi unul dintre numerele de telefon 0728 407 562/0721 965 884 sau pot discuta cu experții prin e-mail: office@smarthomeconcept.ro. 


Lasă un Comentariu...

*