Noutățile și tendințele anului următor în amenajarea grădinilor au fost prezentate la târgul SPOGA+GAFA, cel mai important eveniment mondial din domeniu

Anul acesta, la Koln au fost prezentate noile tendințe în materie de amenajarea grădinilor, la târgul Spoga+Gafa. În acest scop a fost concepută şi o zonă specială, centrală denumită “Bulevardul Ideilor”. 

Tendințele 2018 în amenajarea grădinilor

Tendințele decisive, inovațiile cele mai palpitante, cele mai bune cunoștințe de specialitate, crearea de rețele la cel mai înalt nivel – la Köln, industria demonstrează și experimentează o diversitate a grădinii de 226.000 de metri pătrați, care este unică la nivel mondial. Prin urmare, structurarea clară a secțiunilor de grădină, crearea grădinii și îngrijirea și unica grădină barbeque oferă o prezentare perfectă în orice moment – iar prezentările expozanților în parcuri tematice, spectacole live și lecturi interesante asigură că fiecare vizită spoga + gafa devine o experiență unică.

1

Picture 1 of 5

Bucătăria de exterior, vedeta târgului

O secţiune numită Outdoor Kitchen a fost dedicată anul acesta bucătăriei în aer liber, atât prin maşini de gătit special proiectate în acest scop având înglobate, bineînţeles, funcţiunile de barbeque dar şi cele de cuptor, cât şi prin mobilier multifuncţional conceput pentru depozitare şi servire masă.

Calitatea suedeză

Când vine vorba de designul suedez, tendințele interioare ne sunt oferite sunt atât Hygge, cât și Lagom. Amândouă se referă la viața în aer liber și pot varia de la pături, până la grădinile simple și bine amenajate. Deci, veți găsi cu siguranță ceva în colțul suedez care funcționează perfect pentru gustul vostru; în plus, vă veți menține locul actual și la modă.

Culoarea anului 2018

Când vă gândiți la o grădină, vă puteți imagina o zonă plină de verde înconjurată de garduri care sunt pictate în nuanțe de maro, dar nu mai trebuie să rămâneți la aceste tendințe tradiționale. Puteți oferi grădinii un colț frumos colorat care va crea o panoramă excelentă din interior.

Scaune orizontale

Poate considerați că aveți locuri în grădină pentru a vă bucura de o perioadă de relaxare în aer liber; cu toate acestea, dacă scaunele pe care le dețineți sunt toate în poziție verticală, atunci poate că este timpul să le înlocuiți cu totul și să luați în considerare noile tendințe. Scaunele orizontale au devenit populare în ultimul timp; nu numai că fac grădina să arate mult mai bine, dar, de asemenea, oferă un mare confort.

Un efect minunat de iluminare subtilă

Adăugarea de lumini în grădină devine din ce în ce mai accesibilă, să nu mai vorbim că ar arăta mult mai distractiv. O mulțime de metode de iluminare sunt acolo, într-o gamă largă, permițându-vă să alegeți liber ceea ce vă convine. Puteți căuta luminile cu energie solară sau cele reîncărcabile pentru a salva efortul de a le schimba din când în când.

Sursă foto: pinterest.com

 

Lasă un Comentariu...

*