Modele superbe de bucătării de exterior

Ideile de design de bucătărie în aer liber sunt la fel de multe despre frumusețe ca și despre funcționalitate. Va trebui să luați în considerare climatul, poziționarea pentru utilități și bugetul. Din fericire, obținerea acestor elemente și obținerea aspectului dorit este destul de simplă.

Începeți designul bucătăriei în aer liber, făcând o listă cu obiectele pe care trebuie să aveți. Acestea ar putea include un grătar, chiuvetă, o insulă, plită cu gaz, cuptor de pizza, spațiu de luat masa sau un bar. Dacă sunteți îngrijorat de buget, împărțiți lista în necesități și extra-uri și faceți modificări pe măsură ce forma și bugetul se conturează.

1

Picture 1 of 10

Există mai multe modalități de a vă extinde bugetul fără a compromite stilul. Popularitatea bucătăriilor în aer liber a creat o piață pentru kituri prefabricate sau modulare de bucătărie în aer liber într-o varietate de stiluri personalizabile. Acest lucru vă permite să vă construiți o bucătărie în aer liber, singuri.

Kiturile prefabricate pot include frigidere compacte, dulapuri din oțel inoxidabil, blaturi personalizate, spațiu de luat masa și multe altele. Mulți furnizori au o selecție frumoasă a acestor kituri, iar cele mai multe se pot livra direct la ușă. Alegerea prefabricată, în loc să aveți o bucătărie în aer liber, personalizată, se reduce la timp și cost și puteți alege între piatră stivuită, granit sau țiglă pentru a crea bucătăria în aer liber care arată cel mai bine în spațiul existent.

Indiferent dacă apelați la prefabricate sau la cele complet personalizate, poate doriți să consultați un antreprenor pentru lucruri care includ instalații sanitare, electrice sau de gaz. Locul de amplasare a lucrurilor, cum ar fi un grătar, aparate și o chiuveăa, va face o diferență în design și buget. Un antreprenor vă poate ajuta să profitați la maximum de bugetul dumneavoastră prin poziționarea bucătăriei în aer liber pentru un acces ușor la utilități.

De asemenea, luați în considerare cei patru pereți și tavanul (sau lipsa acestora). Dacă designul include un grătar sau plită, asigurați-vă că aveți o ventilație adecvată deasupra. Iluminatul este un alt element important care poate necesita lucrări electrice și corpuri de iluminat, ceea ce va afecta poziționarea acestora.

Suprafețele unei bucătării din exterior trebuie să poată rezista condițiilor meteorologice ale climei. Selectați materiale durabile, cum ar fi oțelul inoxidabil și piatră, ardezie sau țiglă. Asigurați-vă că toate suprafețele de blat sunt recomandate pentru exterior. Dacă doriți să instalați o bucătărie pe o punte existentă, verificați dacă aceasta poate suporta în mod structural greutatea suplimentară a bucătăriei înainte de a construi.

Sursă foto: pinterest.com

Lasă un Comentariu...

*