Mobilier de grădină din cauciucuri uzate

Iubesc creativitatea oamenilor și faptul că reușesc să găsească soluții în orice, pentru orice. Când ai în față grădina casei, poate te numeri printre cei pe care-i sperie gândul la cât s-ar ridica costurile cu piese de mobilier, menite sa-ți aducă confortul și să-ți satisfacă acea plăcere la care râvnești de mult timp. Ori, aici intră în scenă cei despre a căror creativitate menționam mai sus.

mobilier de gradina din caucicuri uzate (1)

Picture 1 of 19

Ei, cu inventivitate lor, au dat naștere unui mobilier de grădină din cauciucuri uzate. Ideea aceasta, de a-ți amenaja grădina cu mobilier din cauciucuri uzate, aș putea spune că a fost preluată la nivel universal, ceea ce diferă este viziunea, culoare aplicată și zona unde este amplasat acest mobilier.

2-3 cauciucuri uzate pot fi așezate unul peste altul, vopsite în culori diferite, chiar personalizate cu flori și chipuri zâmbitoare (îți trebuie ceva îndemânare în această situație) și transformate într-un ghiveci uriaș, un suport pentru arbuști sau un buchet generos de flori, plantate unele lângă celelalte.

Același model de cauciuc uzat poate fi transformat, după cum veți vedea în imagini, într-un leagăn pentru prichindei, un scaun, un taburet sau o măsuță de cafea.

Mobilierul de grădină din cauciucuri uzate poate fi șic, economic, poate fi modern și inedit. Cauciucurile uzate pot lua locul mobilierului sau pot fi transformate în accesorii și decorațiuni de grădină.

Așadar, cauciucurile vechi ale mașinii tale, înainte de a le arunca, mai gândește-te o dată, le poți recicla, amortizând investiția printr-un decor fresh oferit grădinii tale. Procură niște vopsea, din punctul meu de vedere, cât mai colorată, pensule, foarfece trainice care pot străpunge materialul gros, adeziv, sfoară, o foaie de sticlă și opțional material textil (asta dacă vrei să camuflezi cauciucul și să păcălești ochii musafirilor și nu numai) pentru a crea cel mai original mobilier de grădină din cauciucuri uzate.
Un mic tips! Cu puțină ingeniozitate acest mobilier de grădină din cauciucuri uzate poate acapara și decorul interior al căminului tău.

sursa foto: fotogallery.donnaclick.it

Lasă un Comentariu...

*