Cum să construiești o căsuță de grădină pentru copii

Cei mici își doresc din tot sufletul o căsuță a lor în care să se joace toată ziua, mai ales acum că și vremea le permite? Nu intra în panică. Îți spune noi cum să o faci pas cu pas.

casa pentru copii

După ce micuții ți-au dezvăluit cum ar vrea să arate casa visurilor lor, de jucărie, bineînțeles, nu-ți mai rămâne decât să faci rost de materiale și să te apuci de treabă.

Cu un plan bine pus la punct și instrumentele potrivite, poți să proiectezi, să construiești și să decorezi o căsuță de grădină pentru copiii tăi. Folosind câteva tehnici de bază, casa copilului poate fi distractivă, funcțională și structurală.

1

Picture 1 of 10

Pasul 1.

Construiți cadrul podelei.

După ce ai stabilit  dimensiunea, locația și aspectul, este timpul să tai și să atașezi grinzile pentru a forma un cadru pentru podea. Folosește cuiele pentru a prinde grinzile între ele.  Poți așeza stâlpi în pământ pentru a marca colțurile, deoarece va trebui să setezi un cadru complet pentru a finaliza următorul pas.

Pasul 2

Nivelul Fundației.

Dacă vrei să fii sigur că micuța casă va sta cât mai bine pe pământ, poți să îi faci și patru picioare pe care să le bați în pământ, iar de jur împrejur să le cimentezi. Asta doar în cazul în care ești sigur că cei mici nu vor vrea să mute casa în altă parte.

Pasul 3

Pune stâlpii de rezistență.

Fixează primul stâlp de rezistență și asigură-te că este drept și că nu se mișcă.  Odată ce ești sigur  că stâlpul este fixat corect, fă o gaură prin podea și stâlp și fixează stâlpul cu un șurub, șaibă și piuliță. Repetă acest pas pentru toți stâlpii de rezistență. Asigură-te că folosești piulițe și șuruburi galvanizate pentru a nu se deteriora în timp.

Pasul 4

Un sfat pentru instalarea podelelor

Pune o șipcă între podele și grinzi pentru a elimina scârțâitul și pentru a adăuga o măsură suplimentară de etanșare la intemperii a casei. Pâsla va împiedica frecarea lemnului, rezultatul fiind o podea mult mai silențioasă.

Pasul 5

Pune podeaua

Începe cu scândurile care trebuie tăiate pentru a se potrivi în jurul stâlpilor. Poți folosi un ferăstrău pentru a tăia crestăturile. Odată ce acestea sunt instalate, poți pune și restul podelei utilizând șuruburi galvanizate. Pardoselile tratate sub presiune funcționează excelent pentru podeaua unei case de joacă în aer liber.

Pasul 6

Cadrul pereților

Pe măsură ce pereții sunt finalizați, înșurubează-i prin podea. Asigură-te că fiecare perete este, de asemenea, prins în cuie sau înșurubat în peretele adiacent la fiecare colț. Pereții ar putea părea un pic răstigniți în acest moment, dar se vor strânge în etapa următoare.

Pasul 7

Instalează acoperișul

Instalează acoperișul în același fel în care ai pus și zidurile. El poate fi fixat și cu capse. Pune folia peste stâlpii de susținere, după care pune și scândurile.

Pasul 8

Lăcuiește lemnul

Ca să reziste în timp, lemnul trebuie lăcuit. Așadar, nu rata acest pas.

Pasul 9.

Vopsește casa. Aceasta este cea mai frumoasă etapă, deoarece pot participa și copiii.

 

Lasă un Comentariu...

*