Cele mai frumoase străzi și alei cu flori din lume

Putem inventa birouri mobile, mașini de spălat inteligente, dar cu greu putem egala în frumusețe spectacolul pe care natura reușește să-l pună în scenă, în lumea noastră.

01 - Grecia

Picture 1 of 16

Gingășia florilor „lovește” din nou și ne demonstrează cât sunt de importante în transformarea unui spațiu, interior sau exterior deopotrivă. Ele sunt protagonistele acestui material, prin intermediul lor, al florilor, al naturii ce ne binecuvântat cu aceste bijuterii, lumea noastră capătă culoare, devine un rai pe pământ. Ceea ce este interesant și demn de menționat este faptul că, potrivit unui top realizat de www.boredpanda.com, cu cele mai frumoase străzi și alei din lume, România ocupă locul 3, cu tunelul viu de la Caraș-Severin.

Eu, personal, pe lângă locul nostru frumos din România, m-am îndrăgostit și de străduța din Grecia, cu piatră cubică și copaci bătrâni cu flori lila.

Privind aceste imagini nu ai cum să nu te gândești de ce nu suntem mai atenți cu mediul înconjurător, de ce nu încercăm să-l protejăm mai mult când el ne oferă atâtea și atâtea? În fond, nu este vorba doar de acest tablou natural ce atinge perfecțiune, ci și de faptul că, prin intermediul florilor, plantelor, ne bucurăm de umbră atunci când căutăm răcoarea unei veri toride, de aer curat, de ploaia binefăcătoare și de un sol mai rezistent, mai bine închegat.

Trecând la o notă mai optimistă, vouă ce loc vă place cel mai mult, unde ați vrea să evadați primăvara aceasta?

Lasă un Comentariu...

*