Cele mai frumoase pergole de grădină!

Grădina este locul în care ne simțim cel mai bine atunci când afară este cald. În timpul verii, petrecem cât mai mult timp în mijlocul naturii, iubind fiecare colțișor verde al curții, fiecare plantă ce se cațără pe gard sau crește în colțul casei.

Toți cei pasionați de grădină vor găsi câteva idei fabuloase de amenajare a unor pergole de grădină.

Cele mai frumoase pergole 01

Picture 1 of 33

Fie că optăm ca ele să fie construite în fața sau în spatele casei, pergolele de grădină sunt minunate. Indiferent dacă este construită din metal sau lemn, pergola se încadrează perfect în peisajul grădinii tale, reușind să se potrivească indiferent de spațiul pe care îl ai la dispoziție. Mai mici, mai mari, acoperită sau nu, pergola reprezintă locul ideal în care te poți relaxa în timpul verii. Cu toate că este indicat ca pergola să fie acoperită, să te apere de ploaie, poți opta pentru un material prin care razele soarelu să poată pătrundă. La fel, o pergolă de lemn poate fi decorată cu flori cățărătoare ori cu crenguțe de vie, creând un spațiu verde extrem de inspirat.

Pentru a găsi ceea ce ți se potrivește am realizat o galerie foto cu cele mai frumoase pergole de grădină, așa încât să ai de unde să te inspiri.

Lasă un Comentariu...

*