Asfaltare curte, parcare sau drum privat? Soluții profesionale la preț avantajos

În domeniul construcțiilor, cele mai frecvente proiecte nu se referă neapărat la construcții de clădiri, ci la diverse amenajări importante în jurul acestora.

Spre exemplu, poate fi vorba despre asfaltare curte, asfaltare drum privat sau amenajare parcare. De asemenea, poate fi cazul unei realizări sau reabilitări de trotuar / zonă pietonală. Astfel de proiecte folosesc de obicei asfalt, dar în funcție de situație se pot utiliza și sisteme de pavaj, montare pavele și borduri.

Genul acesta de proiecte poate fi considerat de mică anvergură, însă detaliile sunt la fel de importante precum în cazul unei construcții de drum extrem de circulat de pe spațiul public. Dacă în cazul construcției unei clădiri (locuință, spațiu logistic, hală industrială, fabrică, spațiu comercial, depozit etc.) apelezi la o firmă de construcții cu experiență, capabilă să te asigure că va duce proiectul la bun sfârșit în condițiile solicitate, de ce ai proceda altfel în cazul unui proiect de proporții mai reduse?!

Așadar, trebuie să alegi o firmă de încredere pentru asfaltare curte, asflatare parcare sau asfaltare drum privat, care poate oferi garanții cu privire la soluțiile profesionale pe care le va aplica. Cum alegi firma perfectă? Pe de o parte experiență (inclusiv pe această nișă din domeniul construcțiilor), pe de altă parte o foarte bună reputație (la acest capitol, poți solicita scrisori de recomandare sau, și mai simplu, verifici online via Google).

Nu ezita să colaborezi cu o firmă mai mare, chiar și pentru un astfel de proiect aparent mai mic ca dimensiune. Oricum va fi nevoie de expertiză, de utilaje profesionale de construcție, echipamente specifice, cunoașterea perfectă a celor mai bune practici în lucru și desigur echipă foarte bine pregătită și experimentată. Pentru un spațiu asfaltat “ca la carte”, care să arate perfect și să reziste pe termen lung, dincolo de materialele de construcții utilizate este nevoie de proceduri bine alese și de utilaje care să acționeze la cele mai înalte standarde.

În ultima perioadă, tot mai prezentă în sectorul construcțiilor este o firmă cu experiență de mai bine de o decadă, Gama Admin Construct, cu sediul în București, dar lucrări prestate în diverse locații din țară. Portofoliul firmei include clienți cu rezonanță în diverse domenii de business – firme din domeniul privat, cat si din administratia publica, furnizori de utilitati, administratori de retele etc.

De la lucrări de reparare a suprafețelor afectate de intervențiile la rețelele de apă, canalizare sau gaz, până la realizare rețele canalizare ape pluviale, terasamente, borduri, asfaltări drumuri, reabilitări trotuare, asfaltări parcăr, realizare rețea rigole pluviale, toate au fost realizate conform cerințelor de către echipele din cadrul Gama Admin Construct.

Evident, o firmă care îndeplinește cu succes misiuni de reabilitare drumuri (turnat betoane, turnat covor asfaltic, borduri) sau modernizare străzi și trotuare (terasamente, covor bituminos, montat pavele, pardoseli elicopterizate, betoane amprentate si decorative) are capacitatea de a executa perfect proiectele de asfaltare curte, parcare sau drum privat. Prețurile se comunică în urma analizei cerințelor unui proiect, însă faptul că există flotă proprie de utilaje de construcție și propriile echipe la nivel de resurse umane asigură un nivel foarte avantajos al costurilor.

Lasă un Comentariu...

*