Gardul din șipcă metalică – atunci când îți place aspectul fierului, dar vrei ceva mai ieftin

Șipca metalică s-ar putea spune că este un material modern și foarte accesibil pentru ridicarea rapidă a gardurilor. Ce este de fapt șipca metalică pentru garduri? Așa cum ne informează vindem-ieftin.ro, șipca metalică este practic o tablă din oțel zincat, vopsită sau prelucrată cu un strat de grund. Este, prin urmare, un material rezistent, durabil și care vine în diferite forme, culori și grosimi. Mai mult decât atât, la comandă se pot realiza șipci metalice cu lungimea cuprinsă între 0,5 și 3 metri.

Pentru cei care îndrăgesc aspectul gardurilor din fier forjat, dar preferă ceva mai accesibil, un gard din șipcă metalică ar putea fi soluția. Pe vindem-ieftin.ro, puteți opta pentru șipcă metalică Omega sau pentru șipcă metalică Quartz. Ambele sunt disponibile într-o gamă variată de culori și grosimi, astfel încât să obțineți într-un final gardul la care visați, fără să simțiți că faceți vreun compromis. Și, dacă doriți totuși măcar puțin din farmecul atemporal al gardului din fier forjat, puteți completa gardul din șipcă metalică cu porți din fier forjat sau cu elemente decorative din fier. Iată cum un gard din șipcă metalică este o modalitate rapidă, accesibilă și estetică pentru a îngrădi curtea, pentru a oferi tuturor membrilor familiei un sentiment de siguranță și pentru a spori frumusețea curții și a casei.

Combinând aspectul rafinat și elegant al fierului cu multitudinea de avantaje pe care le deține oțelul zincat, un gard din șipcă metalică este o modalitate excelentă de a adăuga un plus de valoare oricărei locuințe sau construcții. Nu doar că un gard ornamental din șipcă metalică arată foarte bine în jurul curții, însă este construit pentru a fi durabil și rezistent. Și asta, fără prețul piperat al gardului din fier forjat.

Mai mult decât atât, gardul din șipcă metalică nu necesită întreținere. Dacă lemnul mai necesită din când în când o mână de ulei sau lac de întreținere, iar fierul forjat poate fi împrospătat cu puțină vopsea, gardul din șipcă metalică nu necesită întreținere. Ba chiar se amestecă de minune cu elementele naturale din orice curte și oferă protecția pe care o dorește oricine atunci când ridică un gard. Coniferele, arbuștii și mai ales florile cățărătoare se vor întelege excelent cu un gard din șipcă metalică. Gardul va lăsa să se întrezărească puțin din frumusețea grădinii, iar plantele cățărătoare vor avea parte de un suport solid pentru dezvoltare.

Dar nu trebuie să ne rezumăm doar la îngrădirea curții. La fel de bine, putem crea o zonă îngrădită oriunde dorim siguranță și intimitate. În jurul piscinei, a terasei din spatele casei, în jurul unei zone de distracție, pentru delimitarea unei bucătării de vară – șipca metalică are practic multiple întrebuințări. Folosind același model și culoare în toată grădina, veți crea un aspect uniform și foarte îngrijit. Ba chiar, șipca metalică, tăiată în dimensiuni corespunzătoare, poate îngrădi o zonă de scări astfel încât să asigure suport copiilor și seniorilor.

Un gard din șipcă metalică este durabil și rezistent împotriva tuturor tipurilor de condiții meteorologice. Mai presus de toate, șipca metalică este disponibilă într-o mare varietate de stiluri, culori și înălțimi astfel încât să se potrivească cu proprietatea, cu peisajul, dar și cu bugetul proprietarului. Iată, pe scurt, punctele forte ale unui gard din șipcă metalică:

  • nu necesită întreținere
  • nu ruginește și nu putrezește
  • varietate amplă de stiluri, culori, grosimi și înălțimi
  • este construită pentru a fi durabilă și rezistentă
  • oferă aspectului fierului forjat, dar la un preț mult mai accesibil.

 

 

 

 

Lasă un Comentariu...

*