Altfel de decorațiuni pentru grădină

O casă cu adevărat frumoasă este cea care se mândrește și cu o grădină impecabilă. Altfel, chiar dacă arhitectura construcției nu este prea fericită, pe gustul tuturor, dacă beneficiază de o grădină pusă la punct, întreținută cu meticulozitate atunci întregul ansamblu capătă un alt aspect.

Altfel de decoratiuni pentru gradina (1)

Picture 1 of 3


Astăzi, fie că mergi în magazinele de specialitate, recurgi la meșteri pricepuți sau improvizezi cu curaj, grădina se poate bucura de numeroase decorațiuni atractive și interesante pentru ochii privitorului. Așadar, dacă de căruțe din lemn, în miniatură, de jardiniere construite din cauciucuri auto, de triciclete din fier forjat sau chiuvete inutilizabile în locuință amplasate în mijlocul grădinii am tot auzit și chiar am și văzut, câți dintre voi sunt familiarizați cu ideea de fotoliu – decorațiune de grădină?

Idee de a da o nouă utilitatea fotoliului sau patului nouă ni s-a părut trăsnită și interesantă totodată. Piese de mobilier cu valoare sentimentală sau nu își pot găsi locul în spațiul exterior pentru a se transforma în timp într-o mică grădină verticală. Pentru ca imaginea să fie într-adevăr captivantă ar trebui să optați pentru plante ce-și mențin culoarea pe toată perioada anului, altfel, în sezonul rece, s-ar putea ca grădina voastră să aducă mai mult cu un spațiu abandonat și neglijat.

Sau, pentru a evita această imaginea, ați putea pur și simplu să depozitați piesele de mobilier într-un loc până la primăvara viitoare.
Ce părere aveți, vă place ideea?

Sursa foto: www.apartmenttherapy.com – Debra Prinzing

One Response to “Altfel de decorațiuni pentru grădină”

Read below or add a comment...

  1. Superba ideea , incanta ochii si pune gradina intr-o lumina calda . Am sa incerc .Multumesc

Lasă un Comentariu...

*