9 obiecte care nu trebuie să lipsească din curtea unui copil

Orice copil iubește să se simtă răsfățat și îndrăgește joaca. De aceea, pentru toți părinții care locuiesc la curte provocarea de a-i face pe plac copilului său este mare și cei mai mulți ajung să construiască un adevărat loc de joacă pentru cei mici.

De la tobogane, biciclete, leagăne și trotinete – toate acestea se vor regăsi obligatoriu în curtea în care locuiește un copil mic. Și totul spre încântarea sa.

Iată mai jos 9 obiecte care nu trebuie să lipsească din curtea unui copil:

1. Tobogane, pe care le poți regăsi aici, sunt foarte utile pentru distracția celor mici. Sunt confecționate din material plastic, destul de rezistent, au o greutate mică și se pot muta din loc în loc, în funcție de dorințele tale sau ale copilului.

2. O bicicletă precum este aceasta trebuie neapărat încercată atât de copilul care locuiește la curte, cât și de către cel ce stă la bloc. Desigur, dacă ai o grădină mai mare ai putea încerca să creezi o adevărată pistă de bicicletă, pe care poate învăța o serie întreagă de lucruri.

3. Leagănul este un alt obiect extrem de drag. Oricărui copil îi va face o deosebită plăcere să îl încerce și de aceea, cei mai mulți dintre cei mici vor iubi locul în care pot să se dea în leagăn. Mai mult ca sigur vă veți surprinde copilul destul de mult.

4. Balansoar – iată un alt obiect special creat pentru locul de joacă amenajat în grădină. Este foarte apreciat de copii și mai mult ca sigur veți reuși să îl surprindeți cu acest dar minunat.

5. Cutia cu nisip – vara, atunci când afară este foarte cald, copiii iubesc să facă forme și castele în nisip. De aceea, ar fi bine să îi amenajezi o cutie cu nisip, destul de încăpătoare, în care să se poată juca în voie. Îi poți adăuga aici jucăriile pentru nisip, precum este lopățica, grebla, găletușa cu apă.

6. Trotinetă – iată un obiect pe care orice copil l-a încercat, mai mult ca sigur. De aceea, alături de bicicletă ai putea încerca și un astfel de produs, pe care să poată merge tot pe pista amenajată de tine.

7. Trambulină – acest produs este extrem de iubit de copii, de la mic la mare. Cine nu și-ar dori să simtă că aproape că zboară atunci când se aruncă în trambulină. Poți încerca diferite tipuri de modele, însă este recomandat să alegeți una încăpătoare, care poate menține o greutate mai mare, nu de alta, dar întrecerile în trambulină sunt făcute de mai mulți copii.

8. Piscină – mai ales în timpul verii, distracția la piscină este asigurată. În funcție de înălțimea copilului ar trebui să îi luați o piscină potrivită. Atunci când crește mai mare puteți încerca și o piscină mai mare, potrivită pentru întreaga familie. Nu îl lăsați niciodată nesupravegheat întrucât numărul accidentelor este destul de mare.

9. Căsuță – fie o poți construi chiar tu, fie pur și simplu o cumperi gata făcută, această căsuță este cât se poate de plăcută pentru distracția copiilor mici. Îl poți lăsa să o amenajeze de unul singur sau împreună cu prietenii și să o mobileze după bunul său plac. Dacă și spațiul îți permite poți încerca o căsuță mai mare și nu un model standard.

Lasă un Comentariu...

*