5 trucuri ca să ai o grădină admirată de toți prietenii

Grădina este locul în care te bucuri de natură și în același timp este spațiul în care te distrezi cu prietenii, mai ales vara, până seara târziu.

În timpul sezonului cald profiți de vremea frumoasă de afară și stai în grădină de dimineața și până la înserat, bucurându-te de verdele impecabil al gazonului frumos tuns, dar și de plantele sau arbuștii decorativi pe care i-au sădit cu multă grijă.

Și pentru ca grădina ta să fie exact așa cum ți-ai dorit, iată mai jos 5 trucuri ca să ai o grădină admirată de toți prietenii:

  1. Grătarul, punctul central pentru serile fierbinți – aproape că nicio petrecere nu are loc departe de acesta, fiind cel mai îndrăgit de prietenii apropiați. Prepari mâncare, coci pâine pe vatră, ba chiar îndrăznește să experimentezi și gătitul la tuci. Mai rustic de atât nu se poate, însă totul este tare frumos. De aceea, trebuie neapărat să construiești un grătar de grădină. În acest ghid pentru construirea unui grătar vei găsi toate informațiile utile, de la alegerea locului perfect pentru grătar, dimensiunea și forma acestuia și până la cum reușești să te apere de fum atunci când vântul bate cu putere. Toate acestea sunt informații prețioase pentru cei care iubesc o astfel de activitate și își doresc să petreacă până seara târziu.
  2. Delimitează zonele din grădină. Dacă, de exemplu, ai o grădină de flori, ai putea alege aceste borduri și pavele pentru a delimita zona de flori de cea în care vei găsi doar gazon. Acestea, odată montate în grădină, nu vor face altceva decât să îi confere acesteia un aer cât mai frumos posibil și un aspect cât mai îngrijit. Și nu te îngrijora – vei găsi numeroase modele, așa că vei avea de unde să alegi astfel încât să se potrivească perfect gusturilor tale.
  3. Nu uita de terasă sau bucătăria de vară – iată un alt lucru care trebuie să se regăsească în grădina ta. Pe terasă poți lua masa până seara târziu, te poți bucura de aerul curat și poți profita astfel din plin de timpul de afară. Construirea unei terase se face destul de ușor, însă pentru acest lucru trebuie să știi cum arată și mai ales cum reușești să o asortezi cu restul casei, astfel încât să pară desprinsă din același stil.
  4. Mobilier de grădină de calitate – acesta este un alt lucru pe care trebuie să îl urmărești. Ar fi bine să iei în calcul cumpărarea unui mobilier de grădină de cea mai bună calitate sau ai putea construi tu singur unul care să stârnească astfel admirația tuturor prietenilor. Nu uita de mese și scaune cât mai multe astfel încât să încăpeți toți fără probleme și să vă simțiți și foarte bine.
  5. Îngrijește cu atenție grădina casei tale – iată un alt aspect important pentru ca prietenii tăi să fie uimiți ori de câte ori pășesc în curtea casei tale. Ar fi bine să încerci să menții totul în perfectă ordine, să tunzi frecvent gazonul, să strângi resturile vegetale de pe jos și să ai grijă de fiecare plantă pe care ai sădit-o. Toate acestea îți vor aduce o mare bucurie ori de câte ori le vei privi.

Lasă un Comentariu...

*