16 piscine la care vei visa cu ochii deschiși

Vremea de afară ne face să găsim soluții de evadare din orașul încins. Cei mai norocoși, care locuiesc la curte și deja și-au pregătit piscina nu vor simți la fel de apăsătoare gradele din termometru.

16 piscine la care vei visa cu ochii deschiși (1)

Picture 1 of 16

Pentru restul dintre noi nu ne rămâne decât să căutăm umbra deasă a pădurilor, să ne bălăcim în piscinele publice și să ne relaxăm un pic la gândul că vom pleca în curând în concediu.

Până atunci însă ne putem măcar răcorii privirea cu aceste 16 piscine cu design și atmosferă captivante. În felul acesta poate hotărârea de a ne construi/achiziționa o piscină va fi luată mai repede, chiar de anul acesta. În fond timp mai este, ca doar acesta este doar începutul unei veri toride.

Mici, cât doar să te relaxezi în răcoarea apei cristaline, sau mari, asemenea unor bazine olimpice, piscinele din propriile curți ar putea face în așa fel încât să ne simțim într-un concediu plăcut, prelungit pe toată perioada verii.

Iar ca plăcerea să fie deplină, grădina ar trebui să fie pregătită în avans, cu copăcei și verdeață multă. Astfel, pe lângă decorul atrăgător veți avea parte și de mai multă răcoare și umbră.

 

Lasă un Comentariu...

*