8 grătare atipice pentru o grădină inedită

Rolul evident al grătarelor de grădină este acelea de a ne ajută să preparăm în exterior mâncăruri la fel de delicioase sau poate chiar mai savuroase decât cele din bucătăria interioară.

8 grătare atipice pentru o grădină inedită (1)

Picture 1 of 8

Cu toate acestea, nu trebuie contestat nici aportul estetic pe care un grătar îl are în grădină.

În plus, dacă ne și raportăm la ce înseamnă efectiv un grătar pentru o mică comunitate, la faptul că reprezintă motiv de socializare și voie bună, atunci valoarea sa crește exponențial.

Dat fiind că unele grădini sunt mult prea mici pentru a îmbrățișa un grătar de grădină gigantic, că unele sunt mult prea moderne sau minimaliste pentru a găzdui un grătar de grădină rustic, iată 8 grătare atipice potrivite atât în grădini mici, cât și în grădini extrem de moderne.

În plus, trebuie precizat că unele dintre aceste grătare atipice sunt realizate cu costuri minime, din resturi de materiale de construcții, în mici iazuri secate etc.

Poate că sunt nepotrivite pentru a prepara mici și cârnăciori de bere, însă cu siguranță vor fi potrivite pentru o seară în jurul focului cu o cană de cafea sau în pahar de vin în mână.

sursa foto: www.bhg.com

Lasă un Comentariu...

*