5 lucruri de care ai nevoie pentru a-ți dota locuința

Locuiești la curte? Atunci mai mult ca sigur te gândești la construcția unui garaj, a unei piscine și la montarea unui sistem de supraveghere video. Toate aceste lucruri sunt foarte utile și sporesc destul de mult gradul de confort al casei tale.

automatizariAtunci când deții o casă la curte, locul de parcare nu mai este demult o problemă pentru nimeni. Mai mult ca sigur în fața porții îți vei putea parca mașina destul de ușor. Însă, atunci când stai într-o zonă aglomerată, este posibil ca locul de parcare să ți se ocupe destul de repede, așa că ar trebui să te gândești la toate acele facilități care îți vor fi de folos pentru a nu păți acest lucru.

Iată 5 lucruri de care ai nevoie pentru a-ți dota locuința:

1. Acest blocator parcare – este ideal pentru cei ce locuiesc într-o zona intens circulată și fără prea multe locuri de parcare. Pentru a nu fi luat prin surprindere ar fi indicat să folosești un astfel de dispozitiv, reușind astfel să îți păstrezi locul neocupat, chiar și atunci când ești plecat de acasă. În acest mod, nu vei mai fi luat pe nepregătite.

2. Aceste automatizări porți batante – dacă ți-ai construit deja un garaj mai mult ca sigur vei avea nevoie și de montarea unui astfel de sistem de automatizare, porțile de la garaj putându-se ridica doar dintr-o simplă apăsare pe buton. Ca atare, un sistem de automatizare a porților batante este mai mult decât folositor pentru locuința ta, mai ales dacă încerci să o clasifici drept una modernă.

3. Sistem de supraveghere – atunci când locuiești într-o zonă centrală ori atunci când nu ai foarte mulți vecini împrejurul locuinței tale ar fi indicat să montezi un sistem de supraveghere exterior, știindu-ți astfel locuința în siguranță. Acest sistem de supraveghere poate fi conectat și la telefonul mobil ori la calculator, oferindu-ți date în timp real cu tot ceea ce se întâmplă acasă, chiar dacă ești departe.

4. Interfon – știm cu toții cum arată un interfon și mai ales cunoaștem cât de util este. Cu toate că un interfon este montat adesea la intrarea în blocuri, în ultima vreme, cei ce locuiesc la curte aleg să își monteze un astfel de dispozitiv pentru a spori mai mult gradul de siguranță. Un interfon sau un video interfon smart beneficiază de numeroase funcții, astfel că ar fi indicat să îl montați la poarta locuinței. Poate fi folosit asemenea unui telefon și vă poate oferi imagini în timp real cu cei ce se află la poarta casei.

5. Piscina – iată un alt lucru de care ai nevoie pentru o locuință modernă. Dacă beneficiezi de o curte mare ai putea alege să montezi o piscină din fibră de sticlă de care să te poți bucura vara, în timpul zilelor călduroase. Ceea ce ai de făcut este să faci săpăturile conform dimensiunilor piscinei, iar, mai apoi firma ce se ocupă de unde ai cumpărat piscina se va ocupa de montarea piscinei, iar tu vei beneficia de produsul final. Ai putea alege și un sistem de acoperire a piscinei, pentru zilele ploioase, fiind ușor de folosit.

Lasă un Comentariu...

*