Proiecte case

Avantajele unei locuinţe mici

Când suntem în căutarea unei locuinţe, majoritatea dintre noi căutăm şi suntem atraşi de locuinţele mari, care să ne satisfacă toate nevoile si dorinţele. Casele mici au câştigat însă popularitate în ultimii ani şi piaţa imobiliară din România s-a orientat către astfel de proiecte, destul de profitabile. Ce avantaje am […] mai mult »

Model de casă cu o suprafață de 182,45 mp

model de casa cu suprafata de 182 mp

Suprafața utilă a acestui model de casă depășește cu puțin 180 metri pătrați. Gândit pe două nivele, proiectul propus de www.boutiquehomes.com.au se distinge printr-o eleganță aparte și un aer sofisticat, ușor luxos. Dat fiind că include și o zonă de lucru, un birou destul de generos această locuință este extrem […] mai mult »

Model de casă cu o suprafață de 182,46 mp

model de casa cu suprafata de 182 mp

Atunci când suprafața utilă a unei case este distribuită pe două nivele parcă nu simți cu adevărat cât de mare este aceasta, dar când toți acești metri pătrați sunt desfășurați pe unu singur etaj parcă percepi altfel proporțiile. În cazul acestui model de casă cu o suprafață de 182,46 mp […] mai mult »

10 case mici atipice

10 case mici atipice

Se pare că tendința ultimilor ani, nu doar la noi în țară, ci și în străinătate este de a opta pentru o locuință mică. Dar cât de mică, care ar fi limita minimă pe care tu ai accepta-o? Cum ți-ar suna o casă de 20 de metri pătrați sau o […] mai mult »

Proiecte case lemn

proiecte case lemn

Nu știu cum sunteți voi, dar eu când mă gândesc, în general, la case din lemn sau la proiect pentru case din lemn îmi imaginez cabane de munte, căsuțe țuguiate, ascunse printre copăcei. Și pentru că știu că nu doar acestea sunt reprezentative, am început un mic research. Căutând pe […] mai mult »