PROIECTARE

Avantajele unei case doar pe parter

Dacă vrei să-ți construiești o casă de vis sau să cumperi una, poți alege dintre mai multe tipuri de locuințe: cu unul sau mai multe etaje, cu mansardă sau doar pe parter. Ultima variantă este mai bună dacă nu dispui de un buget foarte generos. Casele doar pe parter sunt […] mai mult »

Cele mai interesante clădiri din Timișoara

Planifici o excursie la Timișoara – capitala culturală 2021? Asigură-te că traseul tău va include și cele mai interesante clădiri din Timișoara. Orașul de pe Bega adăpostește peste 14.000 de capodopere arhitecturale, construite în cele mai diverse stiluri. Pentru orice vizitator, cifra poate fi cu adevărat copleșitoare. Dar poate constitui, […] mai mult »

Cum să dezvolţi o afacere de amenajări interioare?

Dacă vrei să începi o afacere care să-ţi aducă profit, fără să faci prea multe investiţii, te poţi îndrepta către amenajările de interior. În prezent, este destul de uşor să intri pe piaţă şi să dezvolţi o astfel de afacere, dacă găseşti clienţii potriviţi şi o echipă de profesionişti, care […] mai mult »

Top 5 biblioteci celebre

Misterele şi tainele cuprinse în cărţi, volumul impresionant de informaţii şi date, frumuseţea incomparabilă a rândurilor aşternute pe hârtie, ediţiile vechi, adevărate valori, toate sunt ordonate şi stivuite în biblioteci celebre din întreaga lume. Sunt biblioteci care nu sunt valoroase doar prin volumul de informaţie pe care îl deţin într-un […] mai mult »

Casa Miclescu, pe vremuri locul de întâlnire al femiliilor înstărite, lăsată în paragină

Parte din monumentele istorice din Bucureşti trec printr-un proces de degradare, strigându-şi singure şi stinghere durerea locului părăsit, uitat de lume şi de timp. Adevărate opere de artă în care excelenţe arhitecturale sunt lăsate să se degradeze, aceste construcţii impresionante ascund în spatele zidurilor poveşti frumoase, istorii şi momente importante, […] mai mult »