Case

O casă absolut superbă, practică și elegantă în același timp

De ce este culoarea bej atât de răspândită în industria locuințelor?  Află din articolul următor în care îți vom prezenta o casă superbă. Alegerea culorilor exterioare este o provocare cu care se confruntă mulți proprietari. Spre deosebire de culorile folosite în interiorul casei, culorile casei folosite la exterior sunt mult […] mai mult »

Minunate case tradiționale grecești

Dacă ai vizitat vreodată Grecia, cu siguranță ai rămas fermecat de stilului arhitectural tradițional, care definește frumusețea locurilor. Casele realizate din stuc sau piatră, amplasate pe insulele însorite, la malul mării, sunt o imagine greu de uitat. Dacă nu ai reușit încă să pășești pe tărâmul legendelor și al zeilor […] mai mult »

Un interior dominat de pasteluri și feminitate

Un interior dominat de pasteluri și feminitate

O locuință, fie ea apartament sau casă, devine cu adevărat un cămin atunci când o femei intervine și-și pune amprenta pe designul interior. Dacă persoana în cauză mai este și pasionată de frumos și obișnuiește să scrie despre alte amenajări interioare, atunci rezultatul nu poate fi decât unul de excepție. […] mai mult »

Un depozit din secolul 18 transformat într-o superba locuință

Despre căminele noastre se spune că oricum ar fi fi sunt frumoase, mai ales dacă știm să investim în obiecte de bun-gust și dacă reușim să-i redăm o parte din personalitatea noastră. Un depozit din secolul 18 transformat într-o superba locuință (1) ◄ Back Next ► Picture 1 of 6 […] mai mult »

Un cămin amenajat într-un hambar

Un cămin amenajat într-un hambar

Destul de aproape de civilizația, la doar câteva mile de urbe, ferma pe teritoriul căreia se află locuința pe care o prezentăm în continuare nu a mai fost populată de aproximativ 30 de ani. Un cămin amenajat într-un hambar (1) ◄ Back Next ► Picture 1 of 11 Astfel, după […] mai mult »

Cum arată casa lui Rachel din Friends

Cum arata casa lui Rachel din Friends (12)

Friends este unul din cele mai amuzante seriale pe care le-am văzut vreodată, care m-a făcut să iubesc ideea de gașcă, de ironie și m-a făcut să înțeleg că normalul nu poate fi definit. Cum arata casa lui Rachel din Friends (1) ◄ Back Next ► Picture 1 of 12 […] mai mult »