Apartamente

Un apartament cu mult șarm din Barcelona

un-apartament-cu-mult-sarm-din-barcelona-4

Când vin spațiile de locuit nu doar în spații confortabile, ci și arătoase, cu personalitate. Un apartament cu mult sarm din Barcelona (1) ◄ Back Next ► Picture 1 of 7 Și chiar dacă ne dorim originalitate nu este nimic rău să privești și să analizezi locuințele altora, numai așa […] mai mult »

O amenajare cu iz industrial într-un apartament de 92 mp

O amenajare cu iz industrial într-un apartament de 92 mp

Încă de la debutul său, stilul industrial nu a pierdut prea mult timp pentru a se face remarcat și apreciat de specialiștii în amenajări interioare. O amenajare cu iz industrial într-un apartament de 92 mp (1) ◄ Back Next ► Picture 1 of 5 Cu precădere utilizat în spațiile comerciale, […] mai mult »

O amenajare caldă, rezultată dintr-un mix de stiluri

O amenajare caldă, rezultată dintr-un mix de stiluri

De multe or stilul minimalist este asociat cu o atmosferă sobră și rece, însă în cazul de față, alături de elemente vintage, reușește să dea naștere unui spațiu extrem de atrăgător și confortabil. Locuința din Rotterdam, descoperită pe www.apartmenttherapy.com, ne-a atras din mai multe puncte de vedere. În primul rând […] mai mult »

Un apartament modern, cu multă personalitate

Un apartament modern, cu multă personalitate

Cu o suprafață de aproximativ 80 mp mulți nu ar îndrăzni să numească acest apartament tocmai mic, însă nici unul exagerat de mare. Este la limita decenței când vine vorba de o locuință localizată într-o clădire cu foarte mulți vecini. Un apartament modern, cu multă personalitate (1) ◄ Back Next […] mai mult »

Cum arată căminul unui artist?

Cum arată căminul unui artist

Se spune că orice cămin trădează din personalitatea proprietarului și acest lucru este cât se poate de adevărat. Așadar, atunci când intri în contact cu un spațiu ce aparține unui artist, indiferent în ce domeniu activează, este imposibil să nu sesizezi o diferență izbitoare față de o locuință comună, să-ți […] mai mult »

Un apartament șic și mic din Orașul Iubirii

Un apartament sic si mic din Orasul Iubirii

Parisul sau Orașul care nu doarme niciodată, ori Orașul iubirii, cum i se mai spune, este una dintre cele mai râvnite destinații turistice. Aici s-au născut cei mai mari designeri vestimentari, aici are loc cea mai mare expoziție home&deco. Un apartament sic si mic din Orasul Iubirii (1) ◄ Back […] mai mult »

Un duplex ca niciun altul

Un duplex ca niciun altul

Internetul este o sursă inepuizabilă de inspirație. Pornești de la o idee și ajungi să depășești în câteva secunde granițele, să te depărtezi atât de mult în doar câteva secunde, să descoperi culturi și civilizații fascinante. Un duplex ca niciun altul 01 ◄ Back Next ► Picture 1 of 17 […] mai mult »

Jennifer Lopez locuiește într-un apartament de 600 mp

Jennifer Lopez locuieste intr-un apartament de 600 mp

Câți dintre voi nu v-ați gândit la stilul de viață al vedetelor și mai ales la locuințele pe care le posedă, unde se retrag pentru a se odihni și pentru a-și continua rutina glamouroasă? Jennifer Lopez locuieste intr-un apartament de 600 mp (1) ◄ Back Next ► Picture 1 of […] mai mult »

Cea mai cool locuință mică

Cea mai cool locuinta mica

În aproximativ 20 mp o tânără a reușit să îmbine utilul cu plăcutul și designul cu funcționalitatea. Astfel, într-un spațiu deschis, de doar 20 mp!, a creat o zonă de dormit elegantă, cu un pat generos de altfel (nu chiar un king size, dar suficient cât să doarmă două persoane), […] mai mult »