Case

Karin̕ s Kids Academy – de la natură la confort!

Orice părinte își dorește pentru copilul său un mediu educațional în care să se dezvolte frumos și în același timp să se distreze și să își trăiască copilăria. Grădinițele din ziua de astăzi încearcă să se ridice la standardele impuse de cele mai multe ori de părinți, însă foarte puține […] mai mult »

O clădire istorică transformată într-un cămin luminos

O clădire istorică transformată într-un cămin luminos

În spatele oricărui cămin există o poveste, una mai mult sau mai puțin intensă, însă cele care surprind de fiecare dată prin firul istoric sunt fără doar și poate clădirile monument care se pot lăuda cu detalii unice. Acestea, considerate adevărate bijuterii arhitecturale, merită conservate și respectate așa cum se […] mai mult »

Casa cu nuferi, succesul unei renovări de excepție

Casa cu nuferi

Imobilul ce poarta denumirea de Casa cu nuferi a primit această titulatură mulțumită poziției sale, la marginea lacului. Astfel, nu doar construcția în sine reprezintă un spectacol vizual, mai ales după renovare, ci și peisajul pe care proprietarii îl pot admira în prezent de la înălțime. Însă trebuie menționat că […] mai mult »

Duplex în stil modern

Duplex in stil modern

Cu toate că acest duplex în stil modern este încă un proiect în stadiu de realizare, n-am mai avut răbdare să aștept finalizarea sa. Mi-a plăcut foarte mult paleta cromatică, precum și stilul modern ales de proprietari și designeri. Avem însă o promisiune din partea Nataliei BEREZOVSKAIA, unul dintre membrii […] mai mult »

Decor contemporan într-o rezidență de lux

decor-contemporan-living-by-genoveva-hossu

Less is more, iar această regulă am aplicat-o la nivelul fiecărui detaliu din această rezidență. Mi-am imaginat un interior primitor și confortabil, cu texturi naturale lăsate la vedere și culori neutrale, accentuate, din loc în loc, de nuanțe vibrante. Ca o metaforă a stilului de viață urban și, totuși, puternic […] mai mult »

Rezidență de lux în stil Art Deco

rezidenta-decor-art-deco-genoveva-hossu

În amenajarea acestei rezidențe de lux, puternicele influențe Art Deco și amestecul de clasic și romantic au fost definitorii. Am profitat de spațiul generos și mi-am propus să aduc viață și culoare într-un decor anost și lipsit de vitalitate, printr-o schemă de design interior inedită. Feminitatea caracteristică își face astfel […] mai mult »

Decor de vacanță nesfârșită – Casa Barolo

decor de vacanta nesfarsita - casa barolo

Pe un drum absolut necunoscut mie, dar aproape de orașul meu preferat, Cluj-Napoca, am găsit acest loc pe care unii îl descriu ca de poveste. Gardul din lemn înalt nu te lasă să vezi ce-i dincolo, ce protejează în realitate, însă este suficient să deschizi poarta și să refuzi să […] mai mult »

O explozie de culoare într-o casă ieșeană

o explozie de culoare intr-o casa ieseana

Într-o zonă însorită a Iașului, ferită de aglomerația urbană, se găsește casa B, o locuință de 110 mp utili, piesă a unui ansamblu rezidențial și, mai ales, reședința unei familii cu un copil. De frumoasa amenajare s-a ocupat Silvia Pintilie, interior designer. Silvia ne-a spus că, încă de la început, […] mai mult »

Deasupra tuturor

velux_6

Situata in zona de case a centrului orasului de sub Tampa, strada Castelului din Brasov este binecunoscuta brasovenilor pentru dificultatea de a te deplasa si pentru arhitectura tipic saseasca, cu structura inghesuita a caselor dar cu poduri spatioase. Cu toate acestea, proprietarul unei case din aceasta zona se bucura acum […] mai mult »