BIFE-SIM 2018, o ediție reușită!

Ediția din acest an a BIFE-SIM 2018 s-a dovedit a fi un succes, iar vizitatorii care i-au trecut pragul au putut fi astfel la curent cu tendințele actuale în materie de decorațiuni interioare. În afară de standurile propriu-zise, pentru cei interesați au mai fost organizate și seminarii și conferințe, deosebit […] mai mult »

Târgul Național Imobiliar, la Palatul Parlamentului

Ultimele trei zile ale lunii septembrie au fost rezervate Târgului Național Imobiliar, organizat la Palatul Parlamentului. 130 de companii au spus prezent invitației, iar oferta a fost și ea una generoasă: mai bine de 24.000 de oferte imobiliare de locuințe și case de vacanță din București, Ilfov, Constanța, Valea Prahovei, […] mai mult »

Indigo Vine: drăguț și fermecător by Reese Witherspoon!

Reese Witherspoon este una dintre cele mai îndrăgite actrițe. Farmecul ei sudist a cucerit pe toată lumea, dar puțini știu despre ea că este fondatoarea Draper James, un brand de vânzare cu amănuntul care se concentrează pe modă, accesorii și decorațiuni interioare. Acum, cu venirea toamnei, brandului i s-a alăturat […] mai mult »

Fostul sediu al Ambasadei SUA-scos la licitaţie

Clădirea în care a fost găzduită ambasadă Statelor Unite ale Americii la Bucureşti are o istorie foarte lungă, amprentând imaginea generală a Bucureştiului cu măreţia şi istoria ei. Situat pe strada Tudor Arghezi, la numărul 9, palatul a fost sediul ambasadei SUA la Bucureşti între anii 1939-2011. Construcţia reprezintă o […] mai mult »

Cum arată cea mai scumpă casă din lume

Vila „Les Cèdres” se află pe Coasta de Azur, în Franța, și a fost pusă în vânzare din nou în toamna anului 2017 (după ce mai fusese scoasă o dată la vânzare, în 2016), de către firma Campari, pentru 410 milioane de dolari americani. Această rezidenţă este cunoscută drept „cea […] mai mult »

Valoarea proprietăţilor imobiliare nerezidenţiale în 2017

In 2017, valoarea proprietăţilor imobiliare nerezidenţiale (aceasta însemnând comerciale, de birouri şi industriale) livrate în România s-a ridicat la suma de1084 miliarde euro, conform unei analize realizate de Activ Property Services (s-au luat în considerare proprietăţile cu o suprafaţă de închiriat de peste 3000 – 5000 mp, finalizate la nivel naţional, […] mai mult »

Noi tendinţe în dezvoltarea imobiliară

Piaţa imobiliară este dinamică şi se adaptează nevoilor şi evoluţiilor societăţii româneşti. Dacă acum câţiva ani încă era ceva neobişnuit, în prezent restaurarea caselor vechi şi amenajarea lor la standarde moderne devine din ce în ce mai mult un segment serios al pieţei. Dacă la începutul mileniului se construia mai […] mai mult »

Cum putem alunga ţânţarii în mod natural

Vara este anotimpul zilelor lungi şi călduroase şi vacanţelor, dar pe lângă aceste plăceri avem parte şi de deranjul provocat de veşnicii ţânţari. Insistenţi, supărători, ne ciupesc şi nu ne lasă să ne odihnim în scurtul răgaz răcoros al nopţii. Epoca modernă a inventat tot felul de mijloace de apărare […] mai mult »

Louis Vuitton şi colecția de obiecte „Les Petites Nomades”

Louis Vuitton a prezentat zilele acestea la Fuori Salone din Milano seria sa de obiecte de design „Les Objets Nomades” (Obiectele Nomade), din care face parte şi subcolecţia „Les Petites Nomades” (Micile Obiecte Nomade), create în colaborare cu unii dintre cei mai celebri designeri ai lumii. Cele 24 de Obiecte […] mai mult »