FESTIVAL SINGFEST 2022

Dan Helciug schimbă bulevardul de capitală cu ulița sătească! Artistul s-a trezit într-o dimineață că se identifică ca fiind  fermier  și că nu-și mai poate stăpâni dorința de a cultiva pământul… După ce și-a transformat balconul într-o mică seră, un mic paradis verde, Dan a hotărât că nu este îndeajuns  […] mai mult »

Ce sunt botinele?

Ce sunt botinele

SUMAR: Ce sunt botinele? De câte feluri sunt botinele? Cum alegi perechea perfectă de botine în funcție de siluetă? Sfaturi pentru purtarea corectă a botinelor Concluzii Prima pereche de botine a fost creată în anul 1840, special pentru Regina Victoria. Astăzi, botinele sunt purtate de femei din întreaga lume. Sunt […] mai mult »

Cum sa alegi cele mai bune camere de supraveghere pentru casa ta?

Dahua Technology se remarcă prin soluții tehnologice inovatoare de securitate pentru centre comerciale, clădiri de birouri pentru corporații, hale industriale sau cartiere rezidențiale urbane. Camerele de supraveghere Dahua sunt apreciate și integrate în sistemele de monitorizare video la nivel mondial. În fiecare zi ne dorim să deținem controlul. La birou, […] mai mult »

4 trucuri de îngrijire pe care fiecare bărbat ar trebui să le știe

4 trucuri de îngrijire pe care fiecare bărbat ar trebui să le știe

În prezent, aspectul este mai important ca niciodată, așa toți bărbații se văd nevoiți să acorde mai multă atenție îngrijirii personale, asta însemnând să depună mai mult efort pe lângă folosirea unui aftershave și a pieptănării zilnice. Oamenii observă lipsa de îngrijire și, din acest motiv, încep să judece caracterul […] mai mult »

Cum se realizează corect periajul la pisica persană?

Cum se realizează corect periajul la pisica persană

Una dintre principalele caracteristici ale pisicii persane este blana sa moale și lungă. Dar pentru a-i menține blana frumoasă, strălucitoare și sănătoasă, va trebui să vă alocați ceva timp pentru a o îngriji cu periaj și băi regulate. Pisica persană nu va riposta, deoarece îi place să fie îngrijită și […] mai mult »