Cum se realizează corect periajul la pisica persană?

Cum se realizează corect periajul la pisica persană

Una dintre principalele caracteristici ale pisicii persane este blana sa moale și lungă. Dar pentru a-i menține blana frumoasă, strălucitoare și sănătoasă, va trebui să vă alocați ceva timp pentru a o îngriji cu periaj și băi regulate. Pisica persană nu va riposta, deoarece îi place să fie îngrijită și […] mai mult »

Cum poți găsi un îngrijitor de încredere pentru pisica ta?

Cum poți găsi un îngrijitor de încredere pentru pisica ta

Mulți dintre noi avem un stil modern de viață, iar asta implică vacanțe, concedii, excursii în weekend sau nenumărate călătorii în interes de muncă. Însă, dacă aveți una sau mai multe pisici, stilul acesta de viață poate fi stresant atât pentru stăpâni, dar foarte dăunător pentru pisici. Un lucru este […] mai mult »

Află Cum și Când să Utilizezi Dezinfectanți de Mâini Pentru o Eficiență Maximă

Spălarea și dezinfectarea mâinilor sunt pașii cei mai importanți în prevenirea infecțiilor. Igiena mâinilor reduce în mod semnificativ riscul transmiterii de microorganisme patogene, ceea ce este de o mare importanță în locuri precum unitățile de îngrijire a sănătății, dar și fabrici de prelucrare a alimentelor, bucătării, restaurante, etc. Igiena mâinilor elimină […] mai mult »

Pentru ce categorii de clădiri este obligatoriu să se întocmească un certificat energetic?

Certificatele energetice (certificatele de performanță energetică) sunt documente legale, eliberate de către specialiști atestați ce se numesc auditori energetici pentru clădiri. Aceștia sunt persoane fizice atestate de către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, care-și desfășoară activitatea ca persoane fizice autorizate sau ca angajați ai unor persoane juridice. Dacă doriți […] mai mult »

3 sfaturi care te vor ajuta să pleci la drum lung cu copiii

Excursiile sunt o modalitate populară pentru multe familii cu copii de a ieși din rutină. De fapt, studiile realizate recent au constatat că majoritatea familiilor cu copii preferă să călătorească cu mașina în loc să aleagă zborul cu avionul. Este adesea o opțiune mai ieftină, dar și mai plăcută și […] mai mult »