Cum putem alunga ţânţarii în mod natural

Vara este anotimpul zilelor lungi şi călduroase şi vacanţelor, dar pe lângă aceste plăceri avem parte şi de deranjul provocat de veşnicii ţânţari. Insistenţi, supărători, ne ciupesc şi nu ne lasă să ne odihnim în scurtul răgaz răcoros al nopţii. Epoca modernă a inventat tot felul de mijloace de apărare […] mai mult »

Louis Vuitton şi colecția de obiecte „Les Petites Nomades”

Louis Vuitton a prezentat zilele acestea la Fuori Salone din Milano seria sa de obiecte de design „Les Objets Nomades” (Obiectele Nomade), din care face parte şi subcolecţia „Les Petites Nomades” (Micile Obiecte Nomade), create în colaborare cu unii dintre cei mai celebri designeri ai lumii. Cele 24 de Obiecte […] mai mult »

Prețul caselor săsești din Ardeal, în creștere

Solide, masive, puţin greoaie dar de încredere, exact ca şi proprietarii lor iniţiali – acestea sunt casele săseşti din Ardeal. Le găsim oriunde există sau au existat comunităţi de etnici germani, din Ţara Bârsei, Alba şi Sibiu şi până la Bistriţa. Mulţi dintre saşi au părăsit România comunistă în anii […] mai mult »

O nouă ediţie a festivalului Romanian Design Week

Romanian Design Week (RDW) a început să devină puţin câte puţin tradiţie. Pentru cei care nu sunt familiari cu subiectul, acesta este un festival anual, organizat în luna mai, pe o perioadă de 10 zile şi având ca scop promovarea designului autohton ca motor de creştere culturală, socială şi economică […] mai mult »

Arta și lumină. Cum a arătat festivalul Spotlight anul acesta

Ediția din acest an a Festivalului Spotlight, având drept moto „United We Shine”, a fost una grandioasă, care a început în forță, în Piaţa „George Enescu” din Bucureşti, cu un spectacol de muzică, dans şi lumini realizat de trupa Spark din Marea Britanie şi de trupa high-tech Light Balance din […] mai mult »

Peste 90 de brand-uri de renume prezente la Cleaning Show 2018 20 – 23 martie 2018

Marți își deschide porțile Cleaning Show, evenimentul anului pentru industria de curățenie profesională. Unica expoziție de profil din România are loc în Pavilionul C1 din Centrul Expozițional Romexpo, București.   Sunt cel puțin 10 motive pentru care merită să vizitați expoziția: Peste 90 de brand-uri internaționale reprezentate de firmele participante, […] mai mult »