Un câine sănătos şi fericit

Momentul în care se decide adoptarea unui câine, trebuie să fie unul tratat cu multă seriozitate şi asumare. În mod normal şi firesc, iubitorii de animale sunt cei care care decid ca familia lor să fie îmbogăţită cu încă un membru necuvântător, însă chiar şi aşa, există situaţii în care […] mai mult »

Cum alegi cea mai bună hrană uscată pentru câinele tău?

Alimentația în cazul animalelor de companie este la fel de importantă ca în cazul oamenilor. Cu hrana potrivită, câinele tău va avea mai multă energie, blana sa va fi mult mai lucioasă și sănătoasă, și întreaga sa stare de sănătate se va îmbunătăți. Însă, în momentul în care intri într-un […] mai mult »

inSIGN by Noblesse Group International a fost desemnat „Best Interior Design Studio in Romania”

Anul acesta, studioul inSIGN by Noblesse Group International a fost desemnat “Best Interior Design Studio in Romania” în cadrul Architecture Awards, competiție organizată de Build Magazine din Marea Britanie. Desemnarea “Best Interior Design Studio“ este realizată de către un juriu intern aparținând BUILD MAGAZINE pe baza unor criterii clar stabilite, […] mai mult »

Cum ai grijă de anvelope

Chiar și cele mai calitative anvelope se pot deteriora, dacă nu sunt îngrijite corect. Află cum ai grijă de anvelope, sporindu-le longevitatea. Echiparea autovehiculului cu anvelopele potrivite este vitală pentru siguranța și confortul pasagerilor. Ți-ai luat unele noi de la PneuNet, recunoscute pentru rezistența lor? Cu siguranță vrei să le […] mai mult »