Street Delivery 2017. ”Grădini posibile” în București

Dacă iubești arta și arhitectura, atunci cu siguranță ești familiar cu evenimentul ”Street Delivery” care are loc în fiecare vară pe străzile orașelor din întreaga Românie. Street Delivery a luat ființă acum 11 ani, fiind un eveniment pus la cale de Fundația Cărturești și Ordinul Arhitecților din România. Scopul acestui […] mai mult »

John Marhsall și picturile sale cu vaci

Există pictori care preferă să se retragă în natură și să o surprindă exact așa cum este ea cu ajutorul unei pânze și a culorilor, alții preferă să se plimbe prin oraș, să observe diverse scene, acțiuni ale oamenilor și să le picteze. Nu este și cazul lui John Marshall, […] mai mult »

Ceasurile bărbătești rămân un simbol al stilului

ceasuri-barbatesti

Am putea crede că acum, în zilele noastre, într-o lume în care tehnologia pare că ne-a acaparat total, ceasul de mână şi-a pierdut din semnificaţia lui practică, fiind acum mai mult un simbol al stilului şi rafinamentului. Cu toate acestea, ceasul de mână s-a adaptat vremurilor și, în afară de […] mai mult »

Daikin România are grijă de calitatea aerului interior și exterior prin campania de responsabilitate socială „Plantăm Aer”

Confortul clienților și grija față de mediul înconjurător sunt două dintre prioritățile Daikin, liderul mondial pe piața aparatelor de aer condiționat. Responsabil de-a lungul timpului de calitatea aerului din căminele voastre, acum își propune să contribuie și la îmbunătățirea aerului exterior. În acest sens, Daikin România a lansat în această […] mai mult »

Karin̕ s Kids Academy – de la natură la confort!

Orice părinte își dorește pentru copilul său un mediu educațional în care să se dezvolte frumos și în același timp să se distreze și să își trăiască copilăria. Grădinițele din ziua de astăzi încearcă să se ridice la standardele impuse de cele mai multe ori de părinți, însă foarte puține […] mai mult »

Ceasuri de damă

Istoria ceasului ca instrument de măsurare a timpului îşi are începuturile undeva în perioada anilor 1300. Timpul a fost fragmentat şi contorizat încă din perioada antică, unde îşi au originea ceasul solar, obeliscul şi clepsidra. Dintotdeauna oamenii au căutat repere şi modalităţi de organizare şi ghidare atunci când era vorba […] mai mult »

Igienizarea casei fără substanţe periculoase

Oricine îşi doreşte să trăiască într-un mediu curat, igienizat şi sigur pentru toţi membrii familiei. Gama de detergenţi pentru întreţinerea curăţeniei casei este extrem de variată, pentru toate palierele de suprafeţe şi materiale, şi este foarte eficientă. Însă detergenţii sunt compuşi pe bază de substanţe chimice, care nedepozitate corespunzător şi […] mai mult »

Watchshop.ro, cel mai mare magazin online cu ceasuri

watchshop-ro-ceasuri

Watch shop este fără doar și poate cel mai mare magazin online de ceasuri. Aici puteți găsi oferte variate, ceasuri de damă, bărbătești, dar și ceasuri speciale, de perete, de birou, de buzunar sau chiar pentru copii. Colecția este una foarte mare, iar prețurile pe care Watchshop.ro le oferă sunt […] mai mult »

De Black Friday ai reduceri de până la 80% la piatra naturală

Black Friday este unul din evenimentele anului așteptat cu nerăbdare de mulți români care fie doresc să-și reînnoiască locuința cu un aparat electrocasnic, fie merg mai departe și se orientează către cele mai bune oferte pentru materialele și finisajele necesare unei renovării cu stil. Ca și anul trecut, de Black […] mai mult »