Peste 90 de brand-uri de renume prezente la Cleaning Show 2018 20 – 23 martie 2018

Marți își deschide porțile Cleaning Show, evenimentul anului pentru industria de curățenie profesională. Unica expoziție de profil din România are loc în Pavilionul C1 din Centrul Expozițional Romexpo, București.   Sunt cel puțin 10 motive pentru care merită să vizitați expoziția: Peste 90 de brand-uri internaționale reprezentate de firmele participante, […] mai mult »

S-a votat! Ultravioletul este culoarea anului 2018

Institutul Pantone alege anual nuanţa ce va influenţa tendinţele anului ce urmează. Înainte de a stabili care culoare va amprenta anul următor, specialiştii institutului fac studii şi analize în foarte multe domenii. Astfel cercetarea nu se limitează doar la tendinţele modei, ci traversează şi domenii precum cinematografia, gastronomia, arta, turismul, […] mai mult »

Melania Trump a decis tăierea unui arbore celebru de la Casa Albă

The White House este reşedinţa oficială a tuturor preşedinţilor Statelor Unite ale Americii şi principalul punct în care aceştia şi-au desfăşurat şi îşi desfăşoara activitatea. Clădirea are o vechime de peste 200 de ani, fiind ridicată între anii 1792 şi 1800. Clădirea principală a fost construită în stil georgian, însă […] mai mult »

Street Delivery 2017. ”Grădini posibile” în București

Dacă iubești arta și arhitectura, atunci cu siguranță ești familiar cu evenimentul ”Street Delivery” care are loc în fiecare vară pe străzile orașelor din întreaga Românie. Street Delivery a luat ființă acum 11 ani, fiind un eveniment pus la cale de Fundația Cărturești și Ordinul Arhitecților din România. Scopul acestui […] mai mult »

John Marhsall și picturile sale cu vaci

Există pictori care preferă să se retragă în natură și să o surprindă exact așa cum este ea cu ajutorul unei pânze și a culorilor, alții preferă să se plimbe prin oraș, să observe diverse scene, acțiuni ale oamenilor și să le picteze. Nu este și cazul lui John Marshall, […] mai mult »

Ceasurile bărbătești rămân un simbol al stilului

ceasuri-barbatesti

Am putea crede că acum, în zilele noastre, într-o lume în care tehnologia pare că ne-a acaparat total, ceasul de mână şi-a pierdut din semnificaţia lui practică, fiind acum mai mult un simbol al stilului şi rafinamentului. Cu toate acestea, ceasul de mână s-a adaptat vremurilor și, în afară de […] mai mult »

Daikin România are grijă de calitatea aerului interior și exterior prin campania de responsabilitate socială „Plantăm Aer”

Confortul clienților și grija față de mediul înconjurător sunt două dintre prioritățile Daikin, liderul mondial pe piața aparatelor de aer condiționat. Responsabil de-a lungul timpului de calitatea aerului din căminele voastre, acum își propune să contribuie și la îmbunătățirea aerului exterior. În acest sens, Daikin România a lansat în această […] mai mult »

Karin̕ s Kids Academy – de la natură la confort!

Orice părinte își dorește pentru copilul său un mediu educațional în care să se dezvolte frumos și în același timp să se distreze și să își trăiască copilăria. Grădinițele din ziua de astăzi încearcă să se ridice la standardele impuse de cele mai multe ori de părinți, însă foarte puține […] mai mult »