Facilitatile fiscale pentru cercetare: cum sa beneficiezi de deducerea suplimentara pentru cheltuielile R&D

Legea R&D Tax Incentive din Romania ofera o serie de facilitati fiscale pentru companiile care efectueaza activitati de cercetare si dezvoltare (R&D). Una dintre aceste facilitati este deducerea suplimentara a cheltuielilor R&D efectuate de catre companie. Pentru a beneficia de aceasta facilitate, compania trebuie sa indeplineasca anumite criterii specifice, prevazute […] mai mult »

De ce să apelezi la servicii de consultanță fiscală dacă desfăsori activități bazate pe hard science

Inovarea este un element esențial pentru orice afacere care dorește să își mențină competitivitatea și să crească într-un mediu dinamic. Din acest motiv, multe companii aleg să investească în echipe de inovare care să le ajute să identifice oportunități și să dezvolte soluții inovatoare pentru problemele lor. Innovation Team este […] mai mult »

Cum să mănânci sănătos atunci când iei masa în oraș?

Cum să mănânci sănătos atunci când iei masa în oraș

Pentru mulți dintre noi, mâncarea este punctul principal al multor ieșiri sociale, fie că vorbim despre un brunch cu partenerul de viață, despre un prânz de serviciu, despre o întâlnire cu băieții sau despre noaptea fetelor. Atât bărbații, cât și femeile consideră că este provocator să se mențină la o […] mai mult »

Uși antifoc: tipuri și caracteristici

Ușile antifoc reprezintă o reală barieră pentru împiedicarea propagării focului. Aceste elemente reprezintă o investiție inteligentă pentru orice tip de spațiu, indiferent că este public, industrial, comercial sau rezidențial. Utilitatea lor nu trebuie deloc pusă la îndoială deoarece oferă un nivel ridicat de siguranță, permit evacuarea eficientă și rapidă în […] mai mult »

Din ce cauză merită să vă încălziți casa cu gaz lichefiat?

Confortul vieții într-o casă individuală depinde de mulți factori. Unul dintre aceștea este modul în care este încălzită clădirea. În această privință, există diverse soluții din care puteți alege – printre care gazul lichid. Această metodă de încălzire a casei are multe avantaje valoroase care trebuie neapărat luate în considerare. […] mai mult »