Ponturi ca să-ţi vinzi apartamentul în timp record şi la cel mai bun preţ

Un preţ just, fotografii de calitate şi o primă impresie impecabilă sunt atuurile oricărei tranzacţii imobiliare reuşite. Expertii portalului imobiliar online compariimobiliare.ro îţi prezintă câteva ponturi cruciale care să te ajute să-ţi vinzi apartamentul rapid şi la cel mai bun preţ.

Stabileşte un preţ corect

Valoarea de listare a unui apartament trebuie să fie în concordanţă cu alte locuinţe similare. Spre exemplu, compariimobiliare.ro prezintă media preţurilor apartamentelor de vânzare din fiecare oraş, pe zone. De asemenea, preţul cerut nu ar trebui să includă o marjă de negociere mai mare de 5 – 10%.

Apelează la un profesionist

Dacă nu sunteţi cunoscător al domeniului, apelaţi la un profesionist. Încercaţi să găsiţi un agent imobiliar specializat pe zona dumneavoastră şi asiguraţi-vă că depune tot efortul pentru a vinde cât mai repede şi în cele mai bune condiţii prin negocierea unui comision sub forma de procent din valoarea tranzacţiei. Nu în ultimul rând, este indicat să-i oferiţi exclusivitate pe propietate pentru un timp limitat.

Fotografii de calitate şi descrieri detaliate

Potenţialul cumpărător va intra prima dată în contact cu apartamentul de vânzare prin intermediul fotografiilor de prezentare. Angajaţi aşadar un profesionist pentru această sarcină. Acesta va ști să evidențieze punctele forte ale locuinței și să evite detaliile care ar putea îndepărta clienții. Imaginile trebuie completate de o descriere pertinentă a locuinţei, fie că vorbim de caracteristici, utilităţi, finisaje, dotări sau puncte de interes aflate în imediata apropiere a apartamentului.

FOTO: Booking.com

 

Lasă un Comentariu...

*