IMOBILIARE

Daca vreți să vindeți sau să cumpărați o casă, un apartament sau un teren, atunci ați ajuns unde trebuie, pentru că de la noi veți afla de ce anume trebuie să țineți cont în demersul vostru. Aici găsiți informații despre proiectele de infrastructură care se află în derulare sau urmează să fie implementate de către autorități în cele mai fierbinți zone de pe harta imobiliară. De asemenea, veți găsi analize imobiliare, în care specialiștii ne vor spune care este situația pieței imobiliare și care va fi trendul acesteia în următoarea perioadă.
Pentru ca informația să fie completă, vă vom supune atenției oferte imobiliare care vizează atât casele și apartamentele aflate la vânzare, cât și terenurile din cele mai căutate zone. Nu în ultimul rând, aici veți găsi cele mai interesante oferte de locuințe din ansamblurile rezidențiale din Capitală și alte orașe din țară.

Liziera de Lac, oaza ta de liniste

Oaza de liniste de langa Bucuresti. Disconfortul si stresul care caracterizeaza stilul de viata din Bucuresti determina tot mai multi oameni sa isi doreasca sa evadeze din aglomeratia urbana. In general, cei mai norocosi reusesc sa petreaca weekend-ul departe de oras, detasandu-se pret de doua zile de toate grijile si […] mai mult »