IMOBILIARE

Daca vreți să vindeți sau să cumpărați o casă, un apartament sau un teren, atunci ați ajuns unde trebuie, pentru că de la noi veți afla de ce anume trebuie să țineți cont în demersul vostru. Aici găsiți informații despre proiectele de infrastructură care se află în derulare sau urmează să fie implementate de către autorități în cele mai fierbinți zone de pe harta imobiliară. De asemenea, veți găsi analize imobiliare, în care specialiștii ne vor spune care este situația pieței imobiliare și care va fi trendul acesteia în următoarea perioadă.
Pentru ca informația să fie completă, vă vom supune atenției oferte imobiliare care vizează atât casele și apartamentele aflate la vânzare, cât și terenurile din cele mai căutate zone. Nu în ultimul rând, aici veți găsi cele mai interesante oferte de locuințe din ansamblurile rezidențiale din Capitală și alte orașe din țară.

10 lucruri importante despre punctele ANRP

Situațiile în care statul român a preluat în mod abuziv proprietăți în perioada comunismului au fost numeroase. Proprietarii au așteptat ani la rând pentru a-și reintra în drepturi, iar mulți încă sunt în același punct, așteaptă despăgubirile. O soluție propusă în legislația românească a apărut sub formă de puncte ANRP, […] mai mult »