IMOBILIARE

Daca vreți să vindeți sau să cumpărați o casă, un apartament sau un teren, atunci ați ajuns unde trebuie, pentru că de la noi veți afla de ce anume trebuie să țineți cont în demersul vostru. Aici găsiți informații despre proiectele de infrastructură care se află în derulare sau urmează să fie implementate de către autorități în cele mai fierbinți zone de pe harta imobiliară. De asemenea, veți găsi analize imobiliare, în care specialiștii ne vor spune care este situația pieței imobiliare și care va fi trendul acesteia în următoarea perioadă.
Pentru ca informația să fie completă, vă vom supune atenției oferte imobiliare care vizează atât casele și apartamentele aflate la vânzare, cât și terenurile din cele mai căutate zone. Nu în ultimul rând, aici veți găsi cele mai interesante oferte de locuințe din ansamblurile rezidențiale din Capitală și alte orașe din țară.

Care sunt cele mai căutate zone de către viitorii proprietari de locuinţe

Preţurile apartamentelor vechi încep să scadă, hotărâtoare fiind tendinţa clienţilor de a achiziţiona locuinţe noi în ansambluri rezidenţiale mari. Numărul ansamblurilor rezidenţiale integrate care se anunţă spre lansare în următorii ani, amplifică presiunea care se pune pe preţurile apartamentelor vechi. SIB – Salonul Imobiliar Bucureşti Salonul Imobiliar Bucureşti dă şansa […] mai mult »

3 semne care îți spun că ai găsit apartamentul perfect

Atunci când vorbim de apartamente de vânzare în București, putem spune că piața imobiliară este destul de ofertantă. Cartierele rezidențiale încep să se extindă din ce în ce mai mult, iar preferința oamenilor pentru apartamente noi în București se observă din rezultatele vânzărilor. Pasul cumpărării unui apartament într-un cartier rezidențial […] mai mult »

Prețul locuințelor din România, în topul mondial

Un top efectuat în trimestrul doi al acestui an, clasează România pe locul cinci în topul mondial al celor mai mari creşteri de preţuri la locuinţe                     Topul a fost prezentat în publicaţia britanică Global Property Guide. România figurează în clasament pe […] mai mult »

Se poartă apartamentele tip boutique

Ai auzit de apartamentele tip boutique? Sunt noul trend pe piața imobiloară și sunt apreciate în special de cei care-și doresc ceva nou și care dispun și de un buget mai substanțial. Apartamentele Boutique sunt o nouă tendință pe piața imobiliară. Boutique este definit de Oxford Dictionary drept “o afacere […] mai mult »

Proiectele rezidențiale de sub umbrela Maurer Imobiliare aduc visul românilor la realitate – locuințe stabile și sigure

Numim cămin acel spațiu în care simțim pe deplin confort interior, în care toate contribuie la îndeplinirea condițiilor de trai prielnice. Tot mai mult se pune accentul pe imobilele noi, construite după principii ce vizează stabilitatea și siguranța locuitorilor. Cei care sunt în căutarea unui apartament se orientează după cele […] mai mult »