Dresswall sau ”dressingul de perete”

Femeile știu cel mai bine ce înseamnă să ai multe haine, multe perechi de pantofi și să nu ai unde să le depozitezi. Nu mai e o noutate faptul că ne place să fim în ton cu moda și ne plac cumpărăturile. Șifonierele nu mai sunt de mult la modă, locul acestora fiind luate de dressingurile unde îți poți ține hainele în ordine și le poți aranja în funcție de ce criterii vrei (culori, piese vestimentare, etc.). Unde mai pui că ai locuri speciale pentru curele, eșarfe, poșete și încălțăminte?

Dresswall 1

Picture 1 of 4

Ce faci însă dacă spațiul nu îți permite amenajarea unui dressing de tip ”walk-in”? Specialiștii în design interior au sesizat această problemă și vin în întâmpinarea ei cu o soluție perfectă – dresswall, un dressing mobil, care poate fi adaptat oricărui spațiu. Visul oricărei femei, nu?

Acest dresswall este de fapt un dressing ce folosește ca sistem de prindere un profil vertical atașat de perete, fixat între perete și podea. Structura este universală, urmând ca tu să decizi cum vrei să fie organizat, și unde vor fi amplasate diverse suporturi, polițe, rafturi, sertare sau chiar compartimente pentru anumite articole vestimentare precum lenjeria intimă sau accesorii. Nouă ne place să spunem că acest dresswall seamănă ca o galerie de artă unde ne putem expune hainele, bijuteriile și perechile de pantofi. Cu siguranță ai văzut acest tip de dressing în filmele americane recente și ți l-ați dorit în dormitorul tău.

Principalul avantaj al acestui tip de dressing, spre deosebire de cel de tipul ”walk-in”, este că poate fi adaptat oricărui fel de spațiu, indiferent de mărimea lui. Pe lângă faptul că este adaptabil oricărui spațiu și este extrem de modern, acest dresswall ne va păstra hainele într-o perfectă ordine și va fi mult mai ușor de accesat.

Mai mult decât atât, dacă adăugăm un sistem de iluminat chic, putem transforma dressing-ul într-un adevărat obiect de decor. Spoturile încorporate sau chiar benzile cu led permit o vizualizare excelentă a obiectelor și a pieselor vestimentare și îți poți pune în valoare accesoriile preferate. Sfatul nostru este să apelezi la un specialist care va adapta acest dressing mobil nevoilor tale și îl va integra armonios în camera dorită, în funcție de dimensiuni, culori, texturi și alte criterii relevante.

În concluzie, verdictul nostru pentru acest tip de dressing este ”da, ne place” și l-am prefera oricând în locul clasicului dressing pentru simplul fapt că este mai accesibil și mai modern, dând o notă de eleganță camerei în care este amplasat.

Sursă foto: pinterest.com

About Cristina Rosu

One Response to “Dresswall sau ”dressingul de perete””

Read below or add a comment...

  1. Alexa says:

    Foarte interesanta aceasta ideea, intotdeauna mi s-a parut mult mai misto decat un dressing normal. Am avut asa ceva si in vechiul apartament si o sa il pastrez si cand ma voi muta in cosmopolis. E foarte util si economisesti super mult spatiu pe care poti sa il folosesti dupa bunul plac.

Lasă un Comentariu...

*