Design de produs

Fereastra balcon

fereastra balcon

Dacă nu ai balcon de care să te bucuri în zilele frumoase de vară, în serile senine, instalează-ți o fereastră, dar nu ori ce fel, una care să se poată transforma într-un balcon.  This futuristic window doubles as a balcony This window turns into a balcony in nice weather. Posted […] mai mult »

Cănile zombii, design de produs creapy, dar original

design de produs, cani zombi

Cu siguranță nu pentru mulți va fi o idee interesantă să-și bea cafeaua de dimineață din aceste căni, însă cu siguranță este un segment în piață care va aprecia designul cănilor în formă de cap de zombi. Pe lângă aspectul lor extrem de realist, cănile zombi sunt realizate manual de […] mai mult »

Pantofii inspirați din Alice în Țara minunilor

Pantofii inspirati din Alice in Tara minunilor

Pe lângă faptul că numeroase femei par să aibă o obsesie pentru pantofi, aceștia de mult au trecut bariera comunului. În prezent, pantofi nu mai reprezint doar o formă de a-ți proteja picioarele în timpul mersului, sunt un accesoriu de bază într-o ținută, sunt cei la care poți recurge pentru […] mai mult »

Munca la birou nu a fost niciodată mai ușoară!

munca la birou nu a fost niciodata mai usoara

Acasă sau la birou, statul îndelung în fața calculatorului poate deveni incomod. Picioarele se umflă, spatele începe să te doară dacă nu ai o poziție corectă și tot așa. Ei bine, grație celor de la altwork.com, munca la birou devine un răsfăț total, pentru că poți sta în fața calculatorului […] mai mult »

Tutti Bambini, brandul cel mai îndrăgit de părinți

cine este tutti bambini

În spatele oricărui brand ce se impune pe piață de mulți ani, asemenea brandului Tutti Bambini, există întotdeauna o poveste. Această poveste naște succesul, naște emoții și învățăminte pentru noi toți, naște tradiții și vise pe care noi toți le transmitem mai departe. Tutti Bambini a apărut din necesitate, din […] mai mult »

Poduri vii

poduri vii

Natura ne demonstrează din nou că este un arhitect iscusit, chiar dacă de data aceasta colaborează cu omul. Podurile au fost create de-a lungul timpului pentru a ne facilita accesul în zone greu accesibile, pentru a traversa ape și depresiuni, dar tot natura ne-a demonstrat cât de fragilă poate fi opera […] mai mult »