Design comercial

Un showroom cu personalitate

locul-de-intalnire

În urmă cu puțin timp am fost la inaugurarea celui mai mare showroom de piatră naturală din România, showroomul cu personalitate al celor de la piatraonline.ro. Gândul că trebuia să ajungem până în Otopeni nu m-a încântat foarte tare, însă, surprinzător am ajuns destul de repede, chiar mai repede decât […] mai mult »

La Căpițe

la capite

Spațiile comerciale au devenit mai mult decât locuri în care ne petrecem timpul la cafea, ne cumpărăm bluza preferată sau sărbătorim alături de prieteni. Pentru mulți comercianți, concurența a devenit acerbă, iar noutatea și originalitate au devenit o necesitate. Cum mai poți impresiona dacă promovezi același tip de produse/servicii ca […] mai mult »

Vivolis Flavors

vivolis-flavors

Fiecare călătorie este unică și îți lasă un gust, fiecare călătorie înseamnă viziune, deschiderea orizonturilor, înțelegerea unor culturi străine, înseamnă amintiri și relaxare, precum și o bogăție spirituală. Toate stările, pe care le trăiești din plin într-o vacanță, pe care ți-ai dorit-o cu ardoare, le poți retrăi, simplu și mai […] mai mult »

Office design – Imagine PR

Dacă acasă îți place să ai un spațiu curat și îngrijit, personalizat în așa fel încât să-ți redea personalitatea, de ce ar fi altfel la birou? Este adevărat, nu toți avem posibilitatea să lucrăm într-un spațiu frumos, aerisit, cald și creativ, care să ne satisfacă vizual, dar care să îndeplinească și […] mai mult »

Ce înseamnă design industrial?

Încep articolul cu acestă întrebare: Ce înseamnă design comercial? Este o întrebare pusă de mulți dintre cei care nu lucrează în acest domeniu. Ceea ce nu știe majoritatea este că ne întâlnim cu rezultatele designerilor industriali cam peste tot. Cum spunea și Adela Pârvu într-un articol: „Un designer industrial creează […] mai mult »

Design comercial – Cum ne amenajăm spațiul?

Spațiile comerciale au devenit mai mult decât acele locuri în care ne petrecem timpul la cafea, ne cumpărăm bluza preferată sau sărbătorim alături de prieteni. Pentru mulți dintre acești comercianți, concurența a devenit acerbă, iar noutatea și originalitate au devenit un must-have. Dar cum mai poți impresiona, dacă ai același […] mai mult »