VIDEO! Finalizarea pereților exteriori și realizarea golurilor de fereastră

Procesul de ridicare a unei construcții destinate domeniului rezidențial nu este unul foarte complex, mai ales dacă ai la îndemână materiale de calitate, ușor de manevrat și ustensile speciale care să-ți ușureze această activitate.

Finalizarea-peretilor-exteriori-si-realizarea-golurilor-de-fereastra

Partea care conturează forma casei în care vei locui și care te va încânta, pentru că vei începe să-ți faci o idee cu privire la locul pe care-l vei numi acasă, o reprezintă ridicarea pereților exteriori și crearea golurilor pentru ferestre, iar aceasta poate fi foarte ușor de realizat dacă se respectă câteva principii esențiale.

Aceste etape pot fi cu atât mai facile și mai rapide dacă optezi să lucrezi cu materiale de construcție inovative, precum blocurile de BCA.

Timpul de lucru va fi mult mai mic decât în alte situații, iar asta datorită faptului că exista materiale tip BCA premium, precum blocurile de zidărie termiozolantă YTONG, care sunt prevazute cu mânere de prindere și îmbinare nut-feder pentru o construire rapidă, fără riscuri de accidentare și care vă vor ajuta să construiți un perete drept. Acest material de zidărie are o greutate redusă și poate fi decupat ușor cu un simplu fierăstrău, fără a rezulta pierderi însemnate de material în urma acestei etape.

Într-adevăr, pentru executarea fără imperfecțiuni a pereților exteriori este nevoie de atenție la detalii, dar acest lucru este tocmai secretul care te va ajuta să realizezi o construcție de calitate.

În plus, avantajul acestui tip de produs este ușor de observat și în realizarea golurilor pentru ferestre. Cu ajutorul unor elemente speciale de cofraj profilate precum cele de aici, poți realiza ușor buiandrugi din beton armat, acestea fiind modulate cu restul zidăriei. Aceste produse elimină din start necesitatea de a investi în cofrarea betonului și în manoperă necesară pentru realizarea acestei etape. Vei putea finaliza această parte din proiectul locuinței la fel de repede ca și restul zidăriei, obținând suprafețe drepte, fără deviații de grosime și rezistențe care-ți vor permite montarea ferestrelor fără alte artificii sau intervenții. Folosirea profilelor U YTONG pentru realizarea buiandrugilor vă va ajuta mult și în etapa de finisare a zidăriei și ulterior, la eliminarea punților termice prin faptul că suprafața peretelui este realizată din același tip de material.

Pentru a înțelege pe deplin fiecare etapă în parte, alături de specialiștii de la Ytong, ți-am pregătit un filmuleț menit să clarifice toate detaliile de care ai nevoie.

Totodată poți vizita site-ul www.ytong.ro pentru detalii suplimentare cu privire la uneltele pe care le poți utiliza în vederea executării acestor lucrări, precum și despre tipul de mortar în pat subțire care te va ajuta să economisești timp și bani.

Lasă un Comentariu...

*