Soluții inovative pentru re/amenajarea băii

Un sanctuar pentru mintea și corpul nostru, baia devine una din încăperile ce capătă noi valori atunci când vine vorba de amenajarea sau reamenajarea acestui spațiu. Tocmai de aceea de multe ori nu mai acordăm atenție bugetului, fiind interesați doar de un rezultat spectaculos și o imagine a băii impecabilă.
Piața de profil vine în întâmpinarea noastră cu soluții inovative, accesibile, ușor de pus în practică și mai întâi de toate durabile.

Reamenajarea baii

Una dintre acestea, care ne-a atras atenția prin prisma rezultatelor foarte atrăgătoare, o reprezintă plăci minerale cu grosimi de 5 și 7,5 cm care pot fi foarte ușor prelucrate și incluse în proiecte destul de complexe. Aceste sunt concepute de producătorul celor mai vândute soluții de zidărie termoizolantă din lume și fac parte din gama Ytong Design.
În plus, date fiind caracteristicile plăcilor minerale, realizate din materiale naturale, precum și ușurința cu care pot fi prelucrate pentru a da naștere unor lucrări complexe, în unele cazuri chiar dificile, acestea devin ideale pentru amenajarea băilor. Băile sunt recunoscute pentru gradul ridicat de umiditate, de cele mai multe ori fiind cap de listă atunci când vine vorba de apariția mucegaiului.
Cu toate acestea, recurgând la această soluție inovativă, nu numai că veți beneficia de o baie spectaculoasă din punct de vedere vizual, dar vă veți bucura și de un ambient sănătos, căci, plăcile minerale nu rețin umiditatea și astfel nu favorizează apariția igrasiei. Totodată, trebuie făcută și mențiunea că aceste lucrări pot fi puse în practică foarte ușor, chiar și fără prezența unui specialist, aceasta fiind necesară doar în situația unor proiecte extrem de complexe sau atunci când preferați implicarea unui meșter în manevrarea ustensilelor și a produselor.
Însă, pentru a exemplifica vizual cele menționate mai sus, venim înaintea voastră cu idei concrete care sperăm să vă inspire în proiectul vostru de re/amenajare a băii.


reamenajarea baii 011. O soluție inedită realizată cu YTONG Design o pot reprezenta polițe decorative pe colț, create pentru amplasarea unor ghivece în baie sau altor obiecte decorative. Montarea lor pe o suprafața curbată vă permite realizarea unui efect amplificat.
YTONG Design sunt placi solide și perfect drepte. Montarea plăcilor ceramice decorative este foarte ușor de realizat pe acest tip de perete. De asemenea, zidul obținut va fi unul rezistent care vă va permite ancorarea unor obiecte și de dimensiuni mai mari.


reamenajarea baii
2. YTONG Design poate fi utilizat și pentru realizarea unor piese de mobilier, atât de utile în baie.
Produsul poate sta la baza realizării unor obiecte cu rol funcțional pentru depozitarea prosoapelor sau a unui suport de chiuvetă.
Iată un exemplu simplu de măsuță suport pentru baie care poate fi realizat în timp record!


Reamenajarea baii3. Fiind ușor de prelucrat, acest material de zidărie poate fi folosit pentru placarea căzilor de baie. YTONG este un produs mineral, astfel că nu va absorbi apa și va fi soluția perfectă în aceasta utilizare. În plus, aveți posibilitatea de a crea chiar pereți despărțitori între zona de duș și chiuvetă sau mici nișe pentru depozitarea cosmeticelor de baie.
Libertatea de alegere a plăcilor ceramice utilizate ulterior este una maximă. În filmulețul de mai jos sau aici puteți vedea/citi cum se realizează placarea căzilor de baie în 5 pași simpli.


Reamenajarea baii
4. Corpul pentru chiuvetă poate conține mai multe elemente cu rol estetic și funcțional, toate fiind foarte ușor de realizat cu plăcile YTONG Design.
Acești pereți, chiar dacă au grosimi de doar 5 sau 7,5 centimetri permit montarea unor polițe sau a unor obiecte decorative.

 


Placari instalatii5. YTONG Design este un produs gândit special pentru obținerea unor soluții estetice de impact.
Plăcile pot fi însă utilizate și prelucrate și pentru a rezolva probleme tehnice simple de tipul acoperirii unor țevi sau a unor zone pe care vrem să le ascundem.

 

 

Lasă un Comentariu...

*