Cum să construiești pereții interiori pentru o casă sănătoasă?

pereti interiori

Odată finalizate cele două etape, primul rând de zidărie și ridicarea pereților, poți trece la pasul următor, realizarea pereților interiori. Acum, mai mult ca înainte, locuința va începe să-ți pună imaginația la treabă, făcându-te să privești dincolo de șantierul în plină desfășurare. Prin delimitarea fiecărui spațiu în parte începi să […] mai mult »

VIDEO! Cum să ridici corect pereții pentru casa ta eficientă energetic?

Ytong-(6)

Nevoile actuale și exigențele tot mai ridicate cu privire la calitatea construcțiilor impun folosirea unor materiale cât mai eficiente, atât din punct de vedere al consumului pe șantier, cât și din punct de vedere energetic.   Una dintre variantele care răspunde perfect acestor cerințe o reprezintă soluțiile de zidarie Ytong, […] mai mult »

Soluții inovative pentru re/amenajarea băii

Reamenajarea baii

Un sanctuar pentru mintea și corpul nostru, baia devine una din încăperile ce capătă noi valori atunci când vine vorba de amenajarea sau reamenajarea acestui spațiu. Tocmai de aceea de multe ori nu mai acordăm atenție bugetului, fiind interesați doar de un rezultat spectaculos și o imagine a băii impecabilă. […] mai mult »

Cum realizezi instalația electrică fără erori

instalatie electrica

Dacă vorbim despre etapa de șantier a unei locuințe, realizarea instalației electrice este un proces deosebit de important care are loc în această fază, indispensabil în finalizarea locuinței tale. Te afli în acest punct al proiectului? Este important să cunoști câteva aspecte esențiale despre legătura dintre realizarea traseului de instalații […] mai mult »

Importanța zidăriei pentru o casă verde

Importanta zidariei pentru o casa verde (1)

Conceptul de „casă verde” este unul tot mai frecvent menționat. Mai exact, asocierea termenilor se referă la casele construite și utilizate cu responsabilitate față de mediul înconjurător. Acest lucru presupune, printre altele, utilizarea unor materiale naturale în construirea locuinței, fără impact asupra mediului, și folosirea unor materiale cu eficiență termică […] mai mult »