Credite

Idei cadouri de Moș Crăciun pentru copii, părinți și bunici

Idei cadouri de Moș Crăciun pentru copii, părinți și bunici

Cu toate că pruncii au prioritate la cadouri de Moș Crăciun și oamenii mari obișnuiesc să-și dăruiască tot felul de dulciuri, flori sau obiecte care să le însenineze ziua și să le amintească de perioada copilăriei. Aproape în orice familie, bunicii sunt cei care le oferă cadouri copiilor și nepoților, […] mai mult »

4 pași de bază pentru găsirea și achiziționarea primei case

Cumpărarea primei case este una dintre cele mai importante decizii financiare pe care o veți lua pe parcursul vieții. Mai ales dacă nu vă încântă ideea de a vă muta dintr-o casă în alta, atunci trebuie să luați această decizie cu cât mai multă cumpătare. Mai mult decât atât, ar […] mai mult »

Categorie: BCR

Prima casă în 2018 – iată tot ce trebuie să ştii despre acest credit

Programul „Prima casă” a fost iniţiat de guvern ca măsură pentru stimularea pieţei imobiliare şi a sectorului construcţii,  şi pentru ajutarea familiilor tinere să îşi achiziţioneze o locuinţă. In acest scop, cei care nu deţin o proprietate, individual sau în comun, pot beneficia de creditare avantajoasă din partea unor bănci […] mai mult »

3 variante prin care poți avea propria casă

3 variante prin care poți avea propria casă

Se spune că într-o viață, un om trebuie să planteze un copac, să scrie o carte, să-și facă o casă și să aibă un copil. Toate aceste etape fac parte din maturizarea omului și evoluția lui și fiecare dintre ele la un moment dat, într-un fel sau altul, va ajunge […] mai mult »