FINANȚARE

4 moduri prin care vă puteți reduce rata la asigurarea auto

Sunt foarte mulți factori de care companiile de asigurări auto țin cont atunci când calculează rata asigurării auto pentru fiecare client în parte. Totuși, la rândul lor, și clienții pot recurge la mai multe modalități prin care pot reduce această rată lunară la asigurarea auto. Puțină muncă de cercetare și […] mai mult »

Avantajele vânzării punctelor ANRP

Știm! Nu mai vrei să aștepți! Te-ai săturat de procesele parcă interminabile, așteptarea infinită a deciziilor de compensare și a tuturor procedurilor pe care trebuie să le îndeplinești atunci când aștepți să fii, în sfârșit, despăgubit. Soluția cea mai simplă în momentul în care vrei să eviți toate aceste probleme […] mai mult »

4 pași de bază pentru găsirea și achiziționarea primei case

Cumpărarea primei case este una dintre cele mai importante decizii financiare pe care o veți lua pe parcursul vieții. Mai ales dacă nu vă încântă ideea de a vă muta dintr-o casă în alta, atunci trebuie să luați această decizie cu cât mai multă cumpătare. Mai mult decât atât, ar […] mai mult »

Categorie: BCR

3 metode de renovare a casei în condiții avantajoase

Ai planuri mari pentru locuința ta, dar un buget limitat? Nu lăsa banii să te împiedice să te bucuri de casa viselor tale. Apelează la cele 3 metode de renovare a casei în condiții avantajoase. Studiile psihologilor au demonstrat că locuința exercită un impact semnificativ asupra felului în care ne […] mai mult »

Prima casă în 2018 – iată tot ce trebuie să ştii despre acest credit

Programul „Prima casă” a fost iniţiat de guvern ca măsură pentru stimularea pieţei imobiliare şi a sectorului construcţii,  şi pentru ajutarea familiilor tinere să îşi achiziţioneze o locuinţă. In acest scop, cei care nu deţin o proprietate, individual sau în comun, pot beneficia de creditare avantajoasă din partea unor bănci […] mai mult »

Programul ”Prima Casa” s-ar putea să dispară din anul 2021

Programul ”Prima Casă” a fost lansat în anul 2009 de către guvernul României și este destinat persoanelor care doresc să își achiziționeze pentru prima dată o locuință și care nu au beneficiat până acum de un credit ipotecar. Valoarea maximă a creditului este de 60.000 de Euro, iar guvernul garantează […] mai mult »

Ce să faci ca să ai facturi mai mici la curent?

În cele ce urmează îţi propun câteva investiţii inteligent, care te vor ajuta să ai cheltuieli mai mici la curent pe termen lung: 1. Instalarea de panouri solare: Prin instalarea panourilor solar poţi obţine independenţa energetică. Panourile solare generează costuri infime la utilităţi, fiind surse alternative de energie, care reduc […] mai mult »