Care sunt cele mai bune 5 boxe portabile waterproof?

Boxele portabile au un avantaj evident: oriunde te-ai afla, împarți muzica. Dacă ar fi să categorizezi lumea în două, ar fi între cei care își izolează sunetele în căști și cei care vor să se bucure de plăcerea muzicii în gașcă. Pentru cei din a doua categorie probabil s-au creat boxele portabile rezistente la accidente cu apa. Din fericire, există cel puțin 5 modele proaspete, gândite exact pentru melomani ca tine.

Dacă citești acest text, înseamnă că ai luat o decizie care te separă din start de amatori. Pentru tine este esențial să poți lua o decizie informată. De aceea ar trebui să începi cu diferența dintre waterproof și water resistant. Cam orice site nișat pe tehnologie îți va spune că există o regulă nescrisă care le separă pe cele două.

Care-i diferența?

Water resistant înseamnă că paharul cu apă vărsat exact pe boxa ta portabilă ar 50-50 șanse să supraviețuiască. Waterproof de regulă îți dă cam 30 de minute de stat în apă până când boxa ta se oprește din cântat pentru totdeauna.

Cel mai bine ar fi să te cauți indicele IP. Dacă valoarea lui este de 67 atunci n-ar trebui să-ți faci griji pentru eventualele accidente. Sigur, asta nu înseamnă că poți asculta Mozart sub apă.

Fiindcă vorbim de unul din cele mai accesate gadgeturi din ultimii ani, trebuie spus că în curând următoarele 5 cele mai bune boxe portabile waterproof vor fi surclasate. Să vedem totuși care sunt ele acum.

1. JBL Xtreme 2

Dacă ai căra muniție pentru distracție, un obuz pentru dans, atunci JBL Xtreme 2 ar imita din designul stării tale. Rezistență la stropire, peformanță acustică și un look cât se poate de fresh sunt valorile pe care le vei observa la prima mână.

Uită-te un pic mai de aproape și vei observa esențialele: bateria – Lithium-ion Polymer (14.8V, 10,000mAh), difuzoarele – Tweeter 2 x 35 mm și Woofer: 2 x 69mm, materiale durabile și carcasă robustă de cauciuc. În ceea ce privește basul, ai două radiatoare pasive externe care să demonstreze puterea boxei JBL Xtreme 2.

2. Denon Envaya DSB-250BT

Un design care te duce cu gândul la un sistem discret instalat în casă, performanță peste aria de preț și o baterie care să țină măcar de-o ieșire serioasă cu prietenii. Un bass permisiv, sunet echilibrat și un design mai degrabă adult, Denon Envaya DSB-250BT ar trebuie să fie pe lista de opțiuni.

3. Anker Soundcore Flare

Dacă cei de la Anker încă prind teren, ai să observi că pe Amazon, de exemplu, oamenii au numai vorbe bune despre ei. Modelul acesta, în mod deosebit, intră liniștit în topul boxelor portabile waterproof. Un sunet impresionat pentru mărimea sa, opțiuni de atmosferă cu lumini LED, un bass stabil și curat – toate îți oferă avantajele brandurilor consacrate, dar la un preț mai mult decât competitiv.

4. Ears Boom 3

Fiindcă asculți muzică cu pretenții probabil ai auzit de cei de la Ears Boom. Anul acesta, Ears Boom 3 este probabil favoritul multor melomani, pentru ingeniozitatea cu care combină tehnologia, rezistența și designul.

Gălăgios, dar fără să distorsioneze, ușor și cu un design modern, robust cât să-l transporți în ghiozdan, waterproof și dust-proof, Ears Boom 3 are un preț accesibil greu de bătut.

5. Soundcore 2 Speaker

Din capul locului – bateria. Producătorul promite 24 de ore de folosință. Sigur, contează și cât de mult abuzezi volumul. Peste asta, adaugi tehnologia BassUp care își descrie calitățile prin nume. Deși compania este recunoscută mai degrabă pentru dispozitivele de încărcare, Soundcore 2 Speaker cu siguranță îi califică în clasa producătorilor de boxe portabile waterproof de primă mână.

Sursa foto: pixabay.com

Lasă un Comentariu...

*