Draperii

Perdele și draperii Velaria – un must-have pentru orice casă

velaria_5 (1)

Ferestrele sunt ochii casei și poarta dintre mediul interior și cel exterior. Acestea au rolul de a lumina orice încăpere și de a introduce aer curat în acestea. Totuși, o casă nu poate avea geamuri fără perdele și draperii. Ochii curioșilor pot ajunge foarte ușor în intimitatea căminului dacă nu […] mai mult »

Culoarea potrivită pentru jaluzele interioare: 4 sfaturi utile

Jaluzelele interioare îndeplinesc cu succes mai multe roluri într-o locuință. Pe lângă faptul că oferă intimitate, protecție împotriva razelor puternice ale soarelui și au efect de atenuare a luminii, acestea au și un rol important în amenajare. https://pixabay.com/photos/home-office-notebook-desk-computer-438386/   Așadar, atunci când alegi un model de jaluzele interioare, ia în calcul […] mai mult »

Draperiile îţi schimbă casa

Draperiile sunt cele care integrează încăperea, deoarece acestea sunt elemente centrale şi de impact maxim, ele, trebuie alese corespunzător spaţiului unde doriţi să le amplasaţi. Ajunşi în mometul în are alegeţi draperiile trebuie să ţineţi cont, în primul rând de finisajele pereţilor din respectiva încăpere, înălţimea camerei, gama cromatică predominantă, […] mai mult »

Draperii și perdele pentru orice încăpere

Acasă este locul în care ne petrecem cea mai mare parte a timpului, de aceea contează ca aceasta să fie amenajată după gustul și preferințele fiecăruia. Și cum unele lucruri chiar fac diferența, anumite detalii precum diverse modele de perdele și draperii pot schimba radical înfățișarea unei încăperi. Draperii (1).jpg […] mai mult »