Aranjarea mesei

Design aristocrat

Te-ai gândit că locuinţa ta poate să-şi schimbe complet aspectul doar cu ajutorul câtorva accesorii şi detalii cu accente regale şi aristocrate. Chiar dacă nu dispui de bugetul unei astfel de amenajări, acum noi avem soluţia, nu trebuie să cheltuieşti o avere pentru ca locuinţa ta să aibă un aer […] mai mult »

27 de idei pentru masa de Crăciun

27-de-idei-pentru-masa-de-craciun-21

Mai e ceva vreme până la Crăciun, însă pentru că orașul deja începe să se împodobească, magazinele de specialitate au pregătit deja standurile cu decorațiuni de Crăciun, nu ar fi rău să ne inspirăm din timp și să ne gândim la cum să ne impresionăm musafirii anul acesta. 27 de […] mai mult »

Cum decorăm masa de Paște? Idei pentru anul 2016!

02

În anul 2016, ouăle roșii, drobul și cozonacul vor fi obligatoriu asortate cu decorațiuni vesele, în culorile acestei primăveri și ușor sofisticate. 01 ◄ Back Next ► Picture 1 of 10 Pentru a ieși puțin din tipicul acestei Sărbători ai putea să încerci decorațiuni noi, departe de culorile tradiționale, folosindu-te […] mai mult »

Trucuri pentru o masă ca în povești

o masa ca in povesti

Se pune că nu este atât de importantă destinația, cât drumul până la ea. Astfel, cu toate că sunt doar 3 zile de Crăciun, noi începem să-i simțim spiritul cu o bună perioadă de timp înainte. Începem să ne facem planuri de vacanță, de vizite, de cadouri, ne gândim la […] mai mult »

5 idei pentru o masă elegantă de Crăciun

5 idei pentru o masa eleganta de Craciun

Se apropie cu pași repezi perioada sărbătorilor, când casa va fi din nou plină, iar cei dragi vor fi tot mai prezenți în preajma ta și mai cu seamă în jurul mesei. Surprinde-i de fiecare dată cu un aranjament de masă atipic, în ton sau nu cu această perioadă din […] mai mult »

17 modele de aranjamente de toamnă pentru masă

17 modele de aranjamente de toamna pentru masa

Nu sunt genul care să organizeze mese mari, să gătească excesiv și să petreacă ore în șir la masă pentru a finaliza aperitivul, felul principal și desertul, dar îmi place, din când în când, să-mi surprind musafirii cu ceva deosebit. Și pentru că de obicei preparatele nu sunt sofisticate, încerc […] mai mult »

Aranjarea mesei – o cină festivă

Vi s-a întâmplat vreodată să mergeți la cineva în vizită, să vă invite la cină și când ajungeți la locul cu pricina să observați o masă aranjată anapoda, fără stil și cu farfurii și pahare „aruncate” pe masă. Mie da 🙂 Totuși, aranjarea mesei este un mod inedit de a […] mai mult »

Aranjarea mesei

Cu toții avem ACEA cină importantă care trebuie să iasă fără cusur, cu musafiri ce nu pot fi dezamăgiți, sau pur și simplu, vrem să pregătim cina perfectă. După ore petrecute în bucătărie pregătind meniul ce va fi servit, preparate frumos așezate pe farfurie, toate atent pregătite, ce lipsește? La […] mai mult »