DECORAȚIUNI

Instrumentele de scris Parker – disponibile la 999cadouri

Cu siguranță și ție îți plac acele cadouri deosebite, pe care nu oricine le oferă. Acele cadouri care sunt alese cu atenție și cu mult drag, special pentru persoana care le primește. Indiferent dacă este vorba să oferi sau să primești un cadou, atenția la detalii contează și poți descoperi […] mai mult »

Servicii complete la salon, programări facile prin lumea virtuală Stailer

Spațiul în care locuiești, mașina, chiar și grădina beneficiază de îmbunătățiri aproape zilnic. Curățenia și amenajarea acestora se află printre grijile principale, pentru că vrei să trăiești în confort și într-un spațiu optim. Faci toate aceste schimbări probabil din cauză că orice ai avea nevoie poți comanda de pe internet […] mai mult »

Categorie: DIY

Perdele și draperii Velaria – un must-have pentru orice casă

velaria_5 (1)

Ferestrele sunt ochii casei și poarta dintre mediul interior și cel exterior. Acestea au rolul de a lumina orice încăpere și de a introduce aer curat în acestea. Totuși, o casă nu poate avea geamuri fără perdele și draperii. Ochii curioșilor pot ajunge foarte ușor în intimitatea căminului dacă nu […] mai mult »

Culoarea potrivită pentru jaluzele interioare: 4 sfaturi utile

Jaluzelele interioare îndeplinesc cu succes mai multe roluri într-o locuință. Pe lângă faptul că oferă intimitate, protecție împotriva razelor puternice ale soarelui și au efect de atenuare a luminii, acestea au și un rol important în amenajare. https://pixabay.com/photos/home-office-notebook-desk-computer-438386/   Așadar, atunci când alegi un model de jaluzele interioare, ia în calcul […] mai mult »

5 moduri prin care poți aduce Hygge în casa ta

La sfârșitul zilei, nimic nu se compară cu sentimentul plăcut de a ajunge acasă, acolo unde suntem cuprinși de confort, de relaxare și de bine. Nu este deci o surpriză faptul că „hygge”, care este un concept danez, a devenit atât de popular. Cu accent pe relaxare și pe grija […] mai mult »