DECORAȚIUNI

5 moduri prin care poți aduce Hygge în casa ta

La sfârșitul zilei, nimic nu se compară cu sentimentul plăcut de a ajunge acasă, acolo unde suntem cuprinși de confort, de relaxare și de bine. Nu este deci o surpriză faptul că „hygge”, care este un concept danez, a devenit atât de popular. Cu accent pe relaxare și pe grija […] mai mult »

3 lucruri care îți sporesc confortul la venirea toamnei

Spre deosebire de traiul la bloc, a locui la casă vine cu mai multă libertate, mai mult spațiu, dar și cu mai multe sarcini și responsabilități. Uneori, este exact așa cum se spune, și anume la casă treburile nu se termin niciodată. Pe de altă parte, a locui la bloc […] mai mult »

3 idei creative pentru o amenajare pozitivă a casei

Pentru majoritatea persoanelor, acasă este acel loc unde se simt cel mai bine și cel mai confortabil și unde își pot reîncărca bateriile pentru a putea face față provocărilor vieții. Totuși, adesea se întâmplă să ajungem acasă și să găsim o atmosferă posacă, sumbră și lipsită de vitalitate. De vină […] mai mult »

5 idei de cadouri pentru angajații tăi

Cadourile corporate sunt în vogă în ultimul timp, în condițiile în care angajații au nevoie în permanență de susținere și apreciere din partea șefilor. Cadourile pot fi făcute de ziua de naștere a angajaților, de sărbători sau atunci când firma a atins anumite obiective datorită implicării directe a acestora. Aceste […] mai mult »