Uși și geamuri

6 avantaje ale tâmplăriei și profilelor de aluminiu

În ultimii ani, profilele din aluminiu au devenit o alegere tot mai populară pentru cei care construiesc sau renovează clădiri rezidențiale și spații industriale. Ferestrele și ușile confecționate din acest material sunt rezistente, ușor de întreținut, durabile și oferă o estetică deosebită, ceea ce le face potrivite pentru designul contemporan. […] mai mult »

Construiești o casă? Iată 10 materiale și accesorii de care ai nevoie!

Te afli în faza de construcție a unei locuințe? Cu siguranță, ai nevoie de foarte multe lucruri pentru finalizarea proiectului tău, unele pe care le cunoști, iar altele la care nici măcar nu gândești. De la cuie de cea mai mică dimensiune și până la cărămidă sau tablă, toate acestea […] mai mult »

8 uși de intrare colorate altfel

8 usi de intrare colorate

Noi românii suntem destul de conservatori în ceea ce privește paleta cromatică utilizată pentru personalizarea ușii de la intrare. Rar îți este dat să vezi un model deviind de la tradiționalele tonuri pământii, iar atunci când se remarcă printr-o culoare ieșită din comun este foarte probabil ca aceasta să nu […] mai mult »

Ce înseamnă calitate și confort în cazul ferestrelor de mansardă

VELUX_confort

Astăzi, toată lumea vorbește nemijlocit despre calitate, iar producătorii spun că vând doar produse de calitate. Termenul a devenit atât de comun, încât începe să-și piardă din semnificație. Cum definim calitatea ferestrelor de mansardă? Încercăm în cele ce urmează să îți oferim explicații ale atributului „calitate” în ceea ce privește […] mai mult »

30 de uși de exterior inedite și colorate

Ușa de exterior fără doar și poate este achiziționată în primul rând pentru protecție, este un bun necesar fără de care nu am avea parte de intimitate, fără de care nu ne-am simți în siguranță. Dar cine a spus că ușa de exterior trebuie să fie simplă? Pe măsură ce […] mai mult »