4 moduri prin care poți spori siguranța casei și familiei tale

Pentru cei mai mulți dintre noi, siguranța locuinței și a familiei noastre este principala prioritate. Chiar și atunci când stăm mai mult acasă, suntem în concediu de maternitate sau lucrăm de acasă, în continuare este important ca locuința noastră să fie sigură și ferită de intruși. Cu atât mai mult ar trebui să acordăm atenție siguranței casei noastre cu cât stilul de viață al multora dintre noi atrage intrușii. De exemplu, coletele livrate la domiciliu, indiferent dacă vă sunt înmânate sau lăsate la ușă, atrag atenția. De asemenea, îmbunătățirile pe care le facem pentru a spori atractivitatea casei și a grădinii reprezintă un magnet pentru hoți și intruși.

4 moduri prin care poți spori siguranța casei și familiei talevDe la sisteme moderne de supraveghere până la actualizarea ușilor și ferestrelor, există mai multe modalități prin care putem spori siguranța locuinței și familiei noastre. Următoarele măsuri de precauție vor reduce riscul unei spargeri:

  1. Investiți în camere de supraveghere. Sistemele de securitate vizibile, cum ar fi camerele de supraveghere, reprezintă cel mai mare factor de descurajare pentru intruși. Sistemele de supraveghere devin din ce în ce mai accesibile în prezent, fiind disponibile mai multe alternative rentabile care nu necesită instalare profesională. La fel de bine, puteți opta și pentru sonerii video care înlocuiesc soneriile tradiționale. Soneriile video înregistrează filmări din fața casei pentru a descuraja oaspeții nepoftiți.
  2. Profitați de sistemele inteligente. Camera wireless este un exemplu de dispozitiv inteligent care vă poate proteja locuința. Este ușor de instalat, permite monitorizarea de la distanță, vă anunță atunci când are loc o activitate suspectă și vă oferă control asupra locuinței atunci când sunteți la servici sau în altă parte. Pentru un nivel ridicat de protecție a locuinței, mai puteți investi într-un sistem de alarmă cât mai vizibil. Totuși, trebuie să aveți grijă să colaborați cu o firmă de securitate serioasă, deoarece hoții cunosc foarte bine companiile care nu sunt prea fiabile. Dacă doriți să investiți într-un sistem de securitate pentru casă, încercați să optați pentru unul care oferă protecție completă. Orientați-vă atenția către sistemele care sunt prevăzute cu senzori de mișcare, care pot fi controlate prin intermediul unei aplicații sau care apelează automat poliția. Pe lângă camerele de supraveghere, alarmele antiefracție și luminile cu senzor de mișcare se numără printre cele mai eficiente metode prin care puteți ține intrușii la distanță.
  3. Îmbunătățiți toate ușile. În general, ușile vechi, cu sisteme de închidere slabe reprezintă o țintă ușoară pentru hoți. Pentru a spori siguranța casei și a familiei și pentru a vă proteja bunurile, este recomandat să vă modernizați punctele de intrare în casă. Nu doar că veți beneficia de protecție sporită, dar totodată veți îmbunătăți estetica locuinței și nivelul său de izolare, ceea ce vă ajută să economisiți bani la facturile de energie, mai ales în lunile de iarnă. Optați pentru uși care sunt prevăzute cu sisteme de închidere în mai multe puncte și care îndeplinesc standardele de securitate.
  4. Montați ferestre noi. Similar cu actualizarea ușilor, iată că și ferestrele pot permite intrușilor să vă atace casa sau îi pot ține la distanță. Dacă locuința dispune de ferestre vechi și demodate, investiți în ferestre noi. Este o investiție necesară și utilă care nu numai că va îmbunătăți securitatea casei, dar îi va spori și performanța termică. Alegeți ferestre cu sticlă laminată, rezistentă la spargere și cu sisteme eficiente de blocare.

Pentru un plus de siguranță, în special în lunile de iarnă când se întunecă foarte repede, va fi foarte util să echipați proprietatea cu lumini exterioare. Din nou, optați pentru lumini cu senzori declanșați de mișcare pentru a descuraja intrușii să vă pătrundă noaptea în grădină, pe terase, în garaj sau în magazie.

Lasă un Comentariu...

*