Materiale de construcții

Cum alegi tipul potrivit de ferestre pentru casa ta?

Cum alegi tipul potrivit de ferestre pentru casa ta?

Cele mai moderne ferestre sunt fabricate din lemn, aluminiu, oțel, vinil, lemn îmbrăcat în vinil, lemn îmbrăcat în aluminiu, fibră de sticlă și materiale compozite. Dată fiind varietatea atât de amplă de ferestre, majoritatea persoanelor sunt confuze când trebuie să aleagă tipul potrivit de ferestre pentru locuința lor. Fiecare material […] mai mult »

Cine poate folosi un aparat de sudura?

Aparate de sudura pentru uz profesional Aparatul de sudura este un dispozitiv extrem de util si versatil, care poate fi folosit in diverse scopuri. Rolul unui aparat de sudura este acela de a uni doua obiecte termoplastice sau din materiale metalice. Datorita progresului in tehnologie, producatorii de top pun la dispozitia […] mai mult »

5 tendințe de iluminare interioară în 2021

5 tendințe de iluminare interioară în 2021

Dacă ați înlocuit până acum un corp de iluminat, cu siguranță ați observat cum a redefinit pe loc aspectul spațiului. Noile corpuri de iluminat la prețuri foarte accesibile pot fi exact ceea ce aveți nevoie pentru a actualiza aspectul oricărei încăperi din casă. Înainte de a începe să căutați cele […] mai mult »

4 rezoluții pentru confortul casei tale de îndeplinit până la sfârșitul anului

21569 - rezoluții pentru confortul casei tale de îndeplinit până la sfârșitul anului

Casa noastră ar trebui să fie acel sanctuar special, acel loc terapeutic și sigur unde ne putem odihni, regenera și unde ne putem pune pe picioare. Stabilind doar câteva rezoluții specifice pentru îmbunătățirea confortului acasă, ne putem bucura de și mai multă siguranță. Iată câteva idei care vor spori frumusețea, […] mai mult »

Cat costa o centrala pe peleti?

Cum variaza preturile centralelor Fiecare proprietar de locuinta isi doreste o solutie eficienta de incalzire, atat din punct de vedere al performantelor, cat si al costurilor. Echipamentele pe baza de combustibil solid au redevenit populare in ultimii ani, in special datorita faptului ca s-au construit multe case in zone care […] mai mult »

Cat se suprapune tigla metalica?

Tigla metalica este o alegere excelenta pentru invelitoare, insa pentru o buna rezistenta in timp, celor care isi doresc un astfel de acoperis li se recomanda sa ia in calcul doua aspecte importante. Este vorba despre calitatea materialului folosit si despre montajul tiglei metalice. Acestea contribuie in egala masura la […] mai mult »