Materiale de construcții

Cat de dur si rezistent este microcimentul?

Rezistenta si duritatea microcimentului Microcimentul este folosit cu succes pentru finisarea peretilor, obiectelor de mobilier, piscinelor sau podelelor, fiind un material care poate fi utilizat in interior sau in spatii exterioare. Gratie evolutiei in domeniu si dezvoltarii tehnologice, compusii din microciment ofera o rezistenta mai mare si o estetica mult mai placuta spatiilor in […] mai mult »

De ce merită să alegi un sistem de încălzire în pardoseală

Sistemul de încălzire prin pardoseală devine o opţiune preferată de tot mai multe persoane aflat în căutarea unei soluţii moderne, fiabile şi versatile de încălzire a locuinţei. Sursa foto: https://imgur.com/a/fxtzGU7 Via: www.shutterstock.com Pentru cei care încă se familiarizează cu acest concept, trebuie menţionat că există două tipuri de încălzire prin […] mai mult »

Încălzirea locuinței prin 2 metode eficiente

20929 Încălzirea locuinței prin 2 metode eficiente

Fie că vorbim de locuințe mici sau de case cu spații generoase, este nevoie să găsim metode eficiente de încălzire pe timp de iarna. Confortul reprezintă o prioritate pentru orice persoană. E important ca în sezonul rece să găsești o temperatură constantă și plăcută în interiorul casei tale. Alegerea sistemului […] mai mult »

Burghie pentru beton

Desigur,puteți da o gaură sau două într-un bloc de beton cu un burghiu obișnuit sau cu un burghiu de zidărie, dar veți dori un burghiu pentru beton si mai durabil dacă aveți o grămadă de găuri de dat sau pentru a găuri un beton vechi de circa 50 de ani. […] mai mult »